”Otetaan vastaan turvapaikanhakijoita”

Suomi on aika outo ja itsetuhoinen maa.

Olemme tuoreeltaan kauhistelleet kuinka ilkeä naapurimme on tuodessaan oletettuja  turvapaikanhakijoita rajallemme ja laskevan heidät maahamme kontrollitta.

Hallitus pitää tiedotustilaisuuksia ja istuu kokouksissaan viranomaisten ja ihmisoikeusjuristien kanssa voidakseen estää EUn hyväksymällä tavalla luvattoman maahantulon suvereeniin valtioon ja  Vladimirin harmiksi. Ylpeänä näytetään entiselle suurvallalle kuinka kovia tyttöjä ja poikia täältä löytyy pistämään kampoihin.

*

Raja-asemille rakennetaan aitoja ja lasketaan puomi, joilla pysäytetään pyörillä tulevat muukalaiset. Tullilla on kuorma-autoihin rakennettuja läpivalaisuautoja, jotka ovat siirrettävissä sinne minne tarvitaan. Salamatkustajat kyllä saadaan kiinni.

Rajavartiolaitos kehuu olevansa täysin  valmistautunut suurtenkin tulijajoukkojen  rynnäkköön. Käyttöön otetaan tarvittaessa fyysisetkin painiotteet, päälle laitetaan mellakkavarusteet munasuojuksilla ja Nokian nuoriso-ohjaaja heiluu vyöllä.

Rajavartioston tiedotteessa kerrotaan, että Vartiaksen raja-aseman kautta Suomeen pyrkivät henkilöt ovat alustavan tiedon mukaan Syyriasta, Somaliasta, Marokosta, Egyptistä ja Etiopiasta.  Syyriaa lukuunottamatta nämä maat ovat turvallisia asua.

Tuttuni 30v nainen kävi Etiopiassa maaseudulla pitkällä työmatkalla kesällä.  Egyptissä ja Marokossa käyvät  miljoonat turistit. Suomen somalit käyvät usein sukuloimassa Somaliassa. Nämä lähtömaat eivät siis anna aihetta pakolaiseksi lähtöön,  paremman elintason hakuun kylläkin.

**

Samaan aikaan Yle ja valtamedia kertoo avoimesti, että kyllä jokainen rajalle mistä tahansa tai miten tahansa tullut lasketaan Suomeen empimättä, jos henkilö sanoo hakevansa turvapaikkaa. 

Mediamme haastattelussa virkamies listaa syyt, joiden perusteella voidaan myöntää oleskelulupa ja turvapaikka. Syyksi riittää mm taloudellinen ahdinko tai kuuluminen seksuaaliseen vähemmistöön.

Virallisen määritelmän mukaan turvapaikan saaminen edellyttää, että turvapaikanhakijalla on perusteltu syy pelätä joutuvansa vainon eli perustavanlaatuisten ihmisoikeusloukkausten kohteeksi. Vainon syynä tulee olla hakijan alkuperä, uskonto, kansallisuus, tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään kuuluminen tai poliittinen mielipide. Turvapaikan tarpeen selvittäminen on käytännössä mahdotonta.

Sen verran helpoksi on haun perustelu tehty, että tulijan on oltava hyvin tyhmä, jollei osaa tarvittaessa säveltää täysin uskottavaa tarinaa ahdingostaan ja peloistaan.

***

Ylen uutissivulla, joka on jokaisen ympäri maailmaa luettavissa mm englanniksi, näytetään karttakuvassa missä ovat suljetut raja-asemat ja missä sijaitsevat kaksi avointa itärajan asemaa. Niihin osoittavat kartalla erikseen nuolet otsikolla: ”Otetaan vastaan turvapaikanhakijoita”. Portit ovat auki, nyt vain vähän eri paikassa.

Länsirajahan taasen on täysin auki eikä se valtiovaltaa huoleta. Kuka tahansa, joka on päässyt Schengen -alueelle, pääsee myös Suomeen, myös suurina joukkoina. Itärajan tekeminen erityiseksi ongelmaksi on outoa ja epäloogista.

****

Meillä ei ole mitään ratkaisua tilanteelle, jossa tulijoita on iso tai aina jatkuva joukko tulivat he ihan minkä rajamme kautta tahansa. Meitä eivät tippaakaan auta ihmisoikeusjuristien lausunnot.

Kännyköillä varustetut nuoret ”pakolais”miehet ovat täysin ajantasalla mitkä ovat kunkin maan tarjoamat edut ja miten on toimittava Suomeen päästäkseen. Yksi taikasana riittää eikä sen jälkeen todellisuudessa tarvitse vuosiin tai kenties koskaan lähteä täyshoidostamme.

Kuva: Yle

https://yle.fi/a/74-20060587

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ba8d4b6f-3688-4eaa-aec1-3c9b6fde19fe

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu