Pääjohtajasta ylijohtajaksi käy Yli-Viikarin tie

Aika viikareita ovat nämä julkishallinnon virkamiehet suojatyöpaikoissaan.

Iltalehti kirjoittaa, että VTVn pääjohtaja Yli-Viikari olisi vaihdettava, nykyinen viikari on vipeltänyt liikaa mm rahojen käytössä ja luottamus on mennyt syystäkin

Heti perään VTVn toinen byrokraatti hallintojohtaja Tuula Sundholm kertoo, että Yli-Viikarilla on kuitenkin oikeus palata ylijohtajan toimeen. Organisaatiouudistuksessa tosin ne toimet lakkautettiin.

Sundholm jatkaa, että ”Hänellä ei ole määriteltyä toimenkuvaa ylijohtajan virkaan. Mutta jos hän siihen siirtyisi, toki sellainen täytyisi hänelle muodostaa..”

Kyllä on saamarin hullua touhua tämä. Normaalisti työssään vakavasti töpeksinyt saa lähteä vaan eipä virkamiehet.  Tällaisia korvaamattomia kykyjä meidän täytyy sitten elättää.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/22c19321-6641-4f8a-b477-5f6989330a8a

+45
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu