Pääkaupunkiseudun rakentaminen on hullun hommaa

Tätä aihetta on pöllytetty aiemminkin ja sitä on syytä jatkaa kunnes alkaa kaupunkisuunnittelussa väki menemään vaihtoon eikä se pahaa tekisi kaupungin johdossakaan.

Johdon megalomania ja tavoitteena oleva 15 minuutin kaupunkirakenne on mielenvikaista touhua  maassa, jossa sitä ei kukaan kaipaa sen paremmin kuin Helsingin alueelle 10.000 uutta asukastakaan vuodessa. Ympäryskunnissa riittää tilaa.

Vihersiirtymän ja valheellisen maapulan tuottamasta betonislummien ja kanahäkkien rakentamisesta on päästävä eroon.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6536744

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu