Päivitetty eläkehuijaus

Suomen media levittää taas suurta ilouutista nakkikioskirahoista, joita jaetaan eläkeläisille vuodenvaihteessa. Tulossa on jopa 5,7% työeläkkeiden korotus. Se nyt ei kata edes reilun vuoden jaksolta kertynyttä hintojen nousua.

Täysin huomiotta on jätetty lakisääteisten työeläkkeiden erittäin heikko korvausasteemme eläkkeensaajan palkkaan nähden.

Lukuisissa EU-maissa nettoeläke on 70-100% nettopalkasta. Meillä Suomessa se on korkeimmillaan 60% yksityisellä sektorilla.

Oheinen vertailu on tehty keskituloisten kohdalla 40 vuoden työuran tuloksena. Onhan tämä Suomen sijoitus järkyttävän heikko.

 

Graafi esittää maittain kuinka monta % keskipalkasta on vastaava eläke (brutto tai netto).

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/yli-miljoonalle-suomalaiselle-lisaa-rahaa-jopa-yli-100-kk/fd5441db-0616-4c74-9f1d-f6c4496a3881

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu