Pakolaisten velvoitetyöllistäminen

Virolainen sotapakolainen Suomessa velvoitetyöllistettiin

Hesarin mielenkiintoinen juttu tänään Viron sotapakolaisesta Suomessa on opettavainen myös nykyiselle Suomelle.

Juttu kertoi Viron presidentin Konstantin Pätsin perheen kohtaloista 1940 vuonna. Muille perheessä kävi kehnosti, mutta presidentin poika Leo Päts (kuvassa yllä) oli onnekas ja  pakeni Stalinin vainoja Virosta Suomeen, jossa tavalliset suomalaiset auttoivat häntä tarjoamalla turvapaikan ja lopulta pääsyn Ruotsiin.

Presidentin poika oli pakolaisena työvelvoitettu ja teki töitä maatalossa keskellä Suomea. Sama työvelvoite sopii mainiosti nytkin käytettäväksi vastikkeettoman ylläpidon sijaan, jota viherpunaväki tarjoaa vaihtoehdotta, koska on kuulemma ihmisarvoa loukkaavaa teettää töitä muuttajilla.

Suomalaisilla kyllä voidaan teettää töitä ja viedä heiltä heidän työnsä tulokset ulkomaalaisten ylläpitoon lupia kysymättä.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu