Pakotteet kohdistettava Venäjän kansaan

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa aiheutti näennäisesti kovia vastatoimia lännessä. Toimet ovat kuitenkin vesittyneet yksi toisensa jälkeen eikä niillä ole saavutettu  mitään muuta kuin haittoja muille maille ja itsellemme.

Pakotteet, jotka haittaavat vain itseämme hajoittavat muutenkin hataraa EUta. Vauriot tulevat olemaan pysyviä, kun tämä hyveposeeraus vain jatkuu. Yhä useampi EU-maa ei halua osallistua siihen. Tilanne on sama kuin massamuuton osalta. Englanti jätti EUn. Vahingollinen politiikka johti tähän. Myöhemmin useampi EU-maa ilmoitti, ettei muuttajalaumoja enään oteta vastaan ollenkaan tai hyvin rajoitetusti.

**

Venäjän kansa on Putinin hallinnon takuumies. Enemmistö venäläisistä kannattaa Putinia ja tämän valloitussotia. Ilman sitä ei käytäisi sotaa Ukrainassa. Sodan lopettaminen edellyttää, että venäläiset laitetaan kärsimään Putinin tukemisesta ja suuren ja mahtavan Venäjän palauttamisesta väkivallalla. Sehän on Venäjän kansan yhteinen haave eikä vain Putinin.

Suomen osalta oikeita toimia ovat kaksoiskansalaisuuksien poistaminen, matkailun lopettaminen itärajan yli ja venäläisten omaisuuden konfiskointi Suomessa Ukrainan hyväksi. Kyse on käytännöllisesti toimesta, johon ei pidä sotkea juridiikkaa ja oikeusvaltiotahvoja.

 

+9
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu