Pappi kirjoitti asiaa – MTK vauhkona

Kirkko & Kaupunki julkaisi pastori ja tri Kari Kuulan kirjoituksen, jossa hän vertaa eläintuotantoa natsien keskitysleireihin.

No hänhän on täysin oikeassa. Eläimet ovat surkeissa oloissa talleissa ja navetoissa, sikaloissa ja kanaloissa, odottamassa tappamistaan.  Eläinten kärsimykset ovat valitettavasti laillistetut, mutta eettisesti tapamme hyödyntää eläimiä on tuomittava yhtään epäilemättä.  Unohdamme itsekin olevamme eläimiä.

MTKn johtaja Juha Marttila on ilmoittanut nostavansa Kuulan kirjoituksesta oikeusjutun. MTKn jutusta ei nyt vaan mitään koskaan tule. Uhrien puolustajaa ei tässä syylliseksi saada. Pappi on vedonnut kristityn etiikkaan eikä lainsäädännön tulkintaan.

Kuula kirjoitti: ”Jos Jeesus syntyisi nykyajan eläinten hehtaaritalliin, hän muuttaisi suunnitelmiaan saman tien. Eivät ihmiset tarvitse pelastajaa, vaan heidän keskitysleireissään kärsivät eläinparat.”

Se oli oikein ja hienosti kirjoitettu ja maajussit saavat miettiä pirteissään kuka tässä asiassa loukkaa verisesti ja ketä. Sama koskee meitä muita, jotka eläimiä syömme.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu