Parkkipatet ja poliitikot symbioosissa

Pysäköinninvalvonta ei ole missään suosittu tehtävä, mutta suurinta ärsytystä aiheuttavat kaupalliset valvontaa tekevät yritykset. Tunnetuin näistä on somessa haukuttu Parkkipate Oy. Siihen ovat tyytymättömiä sen ahneuden kohteeksi joutuneet sakotetut että yrityksen työntekijät.

Asutus keskittyy kaupunkeihin ja yhä ahtaammalle. Samalla poliitikot vähentävät parkkipaikkoja ja vaikeuttavat autoilua jatkuvasti. Parkkifirmojen omistajat tienaavat hyvin, niillä riittää pysäköintikieltoalueita, sakotettavia ja halpaa työvoimaa, jota houkutellaan töihin ja kohtuuttomuuksiin kerättyjen maksujen provisiolla.

Parkkifirmoilla on hieno symbioosi poliitikkojen kanssa. Ne lypsävät yhdessä yhteiskunnan tuottavinta kerrosta, jolla ei ole varaa luopua autoilusta voidakseen yhdistää työnsä, perhe-elämänsä ja vapaa-aikansa. Poliitikot ajavat takseilla ja virka-autoilla meidän muiden piikkiin, heillä ei ole parkkiongelmia eikä tule sakkoja.

Pysäköinninvalvonnan valuminen yritystoiminnaksi oli iso virhe.

 

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/30cb0f28-5a04-4343-bc64-49791e7d3b3e

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/68a0f87c-042b-4ab9-8150-630885ad5206

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu