Pedofiliaa yli puoluerajojen

Iltalehti 20.6. 22:

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut vasemmistoliiton pormestariehdokkaana Turussa olleen Sasu Juho Matias Haapasen 2 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kuudesta törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä, kuudesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Haapasen tyttöystävä Pauliina Manninen sai avustuksesta rikoksessa kahden vuoden ehdottoman tuomion.

Kokonaisuudessa oli kyse alaikäisten tyttöjen salakuvaamisesta varsinaissuomalaisen alakoulun suihkutiloissa. Manninen työskenteli koulussa koulunkäyntiavustajana…

Mihin ns heteropari tarvitsee vielä lapsia saadakseen halunsa tyydytettyä? Onko tämä tätä Seta ryn mainostamaa monimuotoista seksuaalisuutta, jota pitäisi tukea?

***

Pedofilia kukkii yli puoluerajojen. Ovatko aivomme peniksessä? Onko opetusministeri Li Andersson lausunut mitään puolueensa jäsenen harrastamista kuvauksista koulujen suihkutiloissa?

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu