Pennut tukkivat Mannerheimintien

Tänään ovat elokapinalliset pennut taas aiheuttaneet haittaa Hesan keskustan liikenteelle.

Naperot istuvat Mannerheimintiellä ja  Pikkuparlamentin kohdalla. Heitä on satoja makaamassa tiellä ja he meuhkaavat saadakseen esittää vaatimuksiaan hallitukselle.

***

Suomi on mitätön maa maailmassa ja Helsinki vielä mitättömämpi väestökeskittymä. Me suomalaiset emme maailman ympäristötuhoja aiheuta ja vielä vähemmän estämme.

Kermapeppujen nuorten koulutus on niin heikkotasoista nykyään, ettei heille opeteta edes suhteellisuudentajua kouluissa eikä kotona. Sen seuraukset ovat näin säälittävät.

Nuorten tulisi käyttää energiansa osoittamalla mieltään maailman ylikansoitetuissa maissa ja vaatimalla väestönkasvun pienentämistä sekä kondomin käyttöä seksipuuhissa.

***

Vihreät ja vasemmisto ovat jo siinä määrin vaikeuttaneet Hesan liikennettä, ettei kaupunkiin kukaan aikuinen huvikseen mene. Siinä mielessä elokapinoijien tekemä kiusa jää vaikutuksiltaan pieneksi.

Sääliksi käy poliisia, joka pakotetaan tällaisen järjestyshäiriön takia iltahommiin liikennettä ohjaamaan.

 

+35
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu