Persut, Qatar ja ihmisoikeudet

Perussuomalaisten edustajat Ville Tavio ja Petri Huru kävivät muutaman päivän vierailulla Qatarin Dohassa maan ihmisoikeuskomission piikkiin, jonka vierasprojektia pidetään propagandana, jota se onkin.

Tästä toki syntyi persuja moittivaa kirjoittelua ja kuten tavallista sellaisten toimesta, joilla ei ole suhteellisuudentajua sen enempää kuin islamilaisen maailman tuntemusta. Täytyy selittää vähän tarkemmin mistä kokonaisuudessa on kyse.

Matkan arvostelijat ovat huolissaan Qatarin ihmisoikeustilanteesta. He eivät kuitenkaan  ymmärrä, että ihmisoikeusongelmat ovat sääntö lähes kaikissa musmilimaissa eikä vain Qatarissa. Olen näitä maita nähnyt merkittävän joukon 50 vuoden matkojen jäljiltä, jotta voin esittää tämän tosiasian.

Islam on uskonnon kaapuun puettu valtiojärjestelmä. Sen ominaisuuksiin kuuluu uskonnollisen johdon suuri vaikutusvalta ja papiston veljeily maallisen johdon kanssa molempien ehdottoman vallan hyväksi,  naisten alistaminen miehille, pakkoavioliitot, kunniamurhat ja verikostot, globaalin terrorismin tuki, sananvapauden esto, halpatyövoiman ja vierastyövoiman räikeä hyväksikäyttö tai jopa orjuuden hyväksyntä, lapsityövoima,  heikot työolot ja työturvallisuus, heikot palkat perustöissä, demokratian oleellinen puute tai sen korvaaminen kokonaan despooteilla ja heimopäälliköillä, keskiaikainen sharialaki, täysin epäinhimilliset vankilaolot, poliittisten vastustajien kidutus ja murhat, sekä muiden uskontoryhmien kuten kristitittyjen vaino, vain muutamia mainitakseni.

**

Jos olisimme johdonmukaisia niin emme olisi missään tekemisissä näiden maiden kanssa. Suomi ei ottaisi esimerkiksi  kauppavaltuuskuntaa vastaan Saudeista eikä lähettäisi omaansa sinne. Maahan on irvikuva ihmisoikeuksien toteuttajana.

Emme myöskään antaisi komissaari Urpilaisen lähetellä typeriä twiittejä kaapuun tälläytyneenä Emiraattien Abu Dhabista kertoen kuinka hieno kulttuuri sillä on.  Se on kaukana hienosta ihmisoikeuksien kannalta. Urpilainen ei nähnyt kuin shopping mallit.

Eli jos oltaisiin nyt vaan tyytyväisiä, että persujen matkan maksoi Qatar eikä veronmaksajat.

Mitä tulee potkupallon MM-kisoihin Qatarissa tai muualla, en laittaisi niihin latiakaan varoja. Kyllä aikuisilla ihmisillä täytyy olla tässä maailmassa parempia kohteita niin ajankäytölleen kuin varoilleen.

+13
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu