Persut tarvitsevat kovemman sisäkurin

On ikävää nähdä kuinka persuilla on muutamia ääliöitä joukossaan, jotka julkisilla kommenteillaan pilaavat paitsi hallitusneuvotteluiden työrauhan niin myös persupuolueen uskottavuuden.

En yleensä kannata mielipiteen rajoittamista, mutta persujen kohdalla se on tarpeen, jos puolue haluaa eroon junttimaineestaan ja aseman toisena  uskottavana konservatiivipuolueena.

Kehotankin Riikka Purraa pistämään puolueensa möläyttelevät juntit kovalla kädellä järjestykseen.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu