Poliisi on jo voimaton Ruotsissa

Viime pyhien aikaan Göteborgin lähiössä  vietettiin kansanjuhlaa klo 17.00 alkaen. Paikalla oli noin sata  asukasta. Kyseessä oli etnisten vähemmistöjen sisäinen rytäkkä, joka jatkui kolmeen aamuyöstä.

Syy: Jonkun klaanin 14v pojan mopo oli varastettu. Tämä johti seuraavana päivänä lopulta oletetusti kostona tehtyyn murhaan, jossa uhria ammuttiin päähän.

Poliisi ei pystynyt hallitsemaan tilannetta.

***

No sattuuhan sitä kaikkea, voisi huokaista. Mutta Ruotsissa on sattunut lähes päivittäin etnisten rikollisryhmien väkivaltaa ainakin 30 vuotta ja kasvavaan tahtiin. Kohteina voi olla kuka vain. Näin sanoo Ruotsin poliisi.

Näiden ryhmien harrastamalle rikollisuudelle ei voida mitään. Poliisi on yrittänyt ennaltaehkäisevää ruotsalaista  diskuteerausta, joka ei tietenkään vaikuta yhtään mitään.

Etniset klaanit ja islamistit hallitsevat yhä suurempia alueita. Ne perivät suojelurahaa yrityksiltä sekä yksilöiltä ja uhkaavat ilmiantajia väkivallalla. Jengit myös käyttävät väkivaltaa helposti aina murhiin asti. Perheenjäseniä uhataan yleisesti poliisin mukaan. Väestö vaikenee pelon takia.

Poliisi kertoo, että klaanisotiin tulee tukijoukkoja muista EU -maistakin.

***

Sanotaan, että Suomi on turvallinen maa, mutta kuinka kauan.  Ruotsissa toitotettiin samaa bullshittiä iät ajat vielä, kun turvallisuus oli jo aikaa sitten mennyt.

 

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/weaQn5/fruktar-hamndattacker-efter-mordet-i-hjallbo

 

+22
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu