Poliisi toimi kuten pitää

Nyt on nostettu metakka tummaihoisen räppärin Mustan Barbaarin äidin ja sisaren henkilöllisyyden tarkistamisesta 2016.

Oikeusasteet käytiin jo jutussa läpi ja oikeusvaltion arvonnan eli juupas eipäs -päätösten jälkeen jäi voimaan poliisin toimien tuomitseminen.

KHO:n mukaan [poliisilla oli] sinänsä hyväksyttävä tavoite, sillä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen muun muassa ulkomaalaisvalvonnalla ja katuprostituutiota valvomalla kuuluu poliisin lakisääteisiin tehtäviin.” HS.

Tästä huolimatta KHO totesi, että etnisen syrjinnän mahdollisuus oli olemass ja poliisin toimet olivat siis tuomittavia.

Afrikkalaiset naiset olivat tunnetulla prostituution harjoittamisalueella puhumassa miehen kanssa, joka olisi voinut olla asiakas. Tarkastus oli siis paikallaan ja sen tulikin perustua myös etniseen taustaan ihan loogisista syistä.

Poliisi teki työtään ja totesi, ettei kyse ollut katuprostituutiosta. Poliisi teki mitä piti huolimatta siitä, että he varmasti tiesivät riskin joutua syytetyksi etnisestä profiloinnista eli kansankielellä rasismista.

Henkilöllisyyden tarkistaminen ei edes voi olla rasismia. Meillä Suomessa on kannettava henkilöllisyyden todentavaa dokumenttia mukanaan, jotta poliisi voi tarkistaa henkilöllisyyden tarvittaessa.

Yhä hullummaksi käy poliittisen korrektiuden ujuttaminen oikeuslaitokseenkin.

 

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009055521.html

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu