Politico: Suomen demokratia vaarassa

”Politico kirjoittaa Naton (Nato Strategic Communications Centre of Excellence) laatimasta raportista, joka käsitteli muun muassa verkossa esiintyvää häirintää. Raportin mukaan Marinin hallitus on voimakkaan naisvihaan pohjautuvan nettikiusaamisen kohteena.” (US tänään).

En tiedä kuka raportin on tilannut, mutta on selvää, ettei se ole sattumalta syntynyt. Tutkimus perustuu vain twitterin viesteihin, joka tunnetusti ei ole älyllinen media ollutkaan vaan  huutelijoiden toiminta-alusta.

Poliitikot joutuvat kovan ja myös epäoikeudenmukaisen arvostelun kohteeksi kaikkialla ns demokratioissa.

On selvää, että naisministerimme ovat saaneet osakseen kovaa arvostelua. Totuus on, ettei se arvostelu olisi ollut yhtään vähäisempää, jos he kaikki olisivat olleet miehiä, poikasia vielä tai setämiehiä. Muistetaan vaikkapa herrojen Stubbin ja Kataisen saama kohtelu.

Kyse ei siis ole naisvihasta kuin poikkeustapauksissa. Sitäkään en suuresti ihmettele nähtyämme pari vuosikymmentä jatkunutta miesvihaa, jota vihervasemmiston feministit ovat harrastaneet innolla ja häikäilemättä.

Hallituksen toimissa on nyt ollut niin paljon vakavaa huomautettavaa, ettei kansa voi vaieta. Se miten ministereitä arvostellaan, sen voisi paikoitellen tehdä tietenkin hyvätapaisemmin.

Stratcommin hyvin epäilyttävä ja asiaton huomauttelu toteaa, että demokratiamme on vaarassa tämän arvostelun takia, jonka kohteena ovat hallituksen punavihreät arvot. Ne taitavat olla Pyhä lehmä, joita kaikkien palvottava. Väärin meni. Punavihreän hallituksen arvoissa on rutkasti vikaa ja suhteellisuudentaju puuttuu niistä kokonaan. Kyllä kansa sen tietää.

Nuorten ministereiden osaaminen kuuluu myös ehdottomasti vapaan arvostelun piiriin. Osa tätä on kokemuksen puute, joka ei ole kehuttava johtamisen osalta, tiedollisesti eikä elämänkokemuksen osalta. Nuoreen ikään ei kaikkea ole voinutkaan ehtiä. On vain niin, ettei se ole mikään excuse tämän tason luottamustehtävissä. Vaativiin tehtäviin ryhtyminen vaatii itsekritiikkiä. Poliittinen into ei riitä. Valituksi tuleminen ei myöskään tee päteväksi. Siksi itsekritiikki on tärkeä.

Ikävä kyllä Stratcomm on väärässä pahemman kerran. Se on vesittämässä raportillaan demokratian ydintä ja ajamassa harvojen määrittämää oikeaa poliittista korrektiutta. Sehän kuulostaa melko fasistiselta.

Tässä on yksi syy miksi en kannata Naton jäsenyyttä ja päällepäsmäröintiä Euroopassa tai Suomessa. Sitä emme kaipaa yhtään.

Tilanne on suora kopio suomettumisen ajoilta, jolloin poliitikot hakivat tukea puuhilleen Moskovasta. Nyt apua huudetaan Brysselistä ja Washingtonista ja näiden propagandakoneistolta.

 

 

+19
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu