Positiivista syrjintääkö?

Kauppalehteä lukiessa osuu aina silmiin tietyt oikeudellisesti perittävät. Yksi näistä vuodesta toiseen on Somalinaisten Tuki Wadajir ry. He keikkuvat listoilla jatkuvasti monien Somali-alkuisten yhdistysten ja yritysten ohella.

Ymmärtääkseni nämäkin saavat julkisia tukia kuten Veikkauksen varoja. Miksei heitä koske samat säännöt kuin muita Suomessa rekisteröityjä toimijoita, joilta tuet taatusti loppuvat tällaisella toimintatavalla.

Bisnekset voivat mennä pieleen, tiedän sen riskin itsekin oltuani yrittäjänä pitkät pätkät vaan se toimimaton touhu ja sen rahoitus kyllä sitten myös loppuu siihen ymmärrettävistä syistä.

 

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu