Pössyttelyä ja lähiruokaa Afrikassa

Luin tuossa tuoreeltaan Hesarin kuukausiliitteestä kuvausta Liberian ja Sierra Leonen sisällissodan reippaasta meiningistä ja meilläkin piileskelleestä kansanmurhasta syytetystä Gibril Massaquoista, jonka tekojen selvittämiseen meni massiivinen summa verovarojamme. Meillä nyt  tutkinnassa olleet teot ovat vain vuosilta 1999-2003.

Artikkelin monien esimerkkien joukossa kerrottiin kuinka seitsemän tyttöä oli viety raiskattaviksi kyläsepän keittiöön. Yöllä oli kuulunut, miten he huusivat. Aamulla raiskatut oli löydetty tapettuina.

Monet kertoivat joutuneensa kantajiksi. Metsään piiloutuneita oli teloitettu.

Sotilaat olivat polttaneet kannabista.

Just smoking, smoking, smoking. Harmitonta pössyttelyä vaan.

Lapsia oli ripustettu puusta roikkumaan päät alaspäin. Alle oli sytytetty nuotio.

Todistajat kertoivat ihmislihaa syöneistä miehistä.

He kertoivat sotilaista, jotka viilsivät veitsellä auki raskaana olleiden naisten vatsat ja jotka jauhoivat sikiöt suuressa morttelissa aivan kuin olisivat jauhaneet…

”Kassavaa”, todistaja sanoi.

Sotilaat olivat paistaneet lihan öljyssä, lisänneet okraa ja pippuria ja sitten  syöneet.

Kulttuurit ovat kuulemma samanarvoisia. Niissä on vain eri arvot.  Ei saa siis tuomita toisia erilaisuuden takia. Huumeiden käyttö on saatava vapaaksi myös Suomessa. Selvinpäin ihmistä rajoittaa turhaan järki, omatunto ja moraali.

***

Syytetty Gibril Massaquoi oli raakalais- ja terrorijärjestö RUFin komentaja ja jäsen jo vuodesta 1991. Laajasti tiedettiin hänen osallistuneen raakuuksiin jo uransa alusta. Silti hänet otettiin Suomeen turvaan mukamas todistajasuojeluun.

Suomi teki YK:n Sierra Leonen tuomioistuimen kanssa sopimuksen todistajien sijoittamisesta. Eduskunta hyväksyi asian. Ulko­ministeri Erkki Tuomioja esitteli sen presidentti Tarja Haloselle. Halonen antoi sopimuksesta asetuksen elokuussa 2006.

Punaiset edistykselliset voimat olivat taas tehneet tieten tahtoen palveluksen rikollisille ja karhunpalveluksen Suomelle ja oikeudelle. Mainio kannustin myös ottaa turvapaikan hakijoita. Oikea Demlan riemuvoitto oli tämä.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu