Presidentti varoittaa yli varojen elämisestä

Presidentti Niinistö heräsi nyt toisen kerran varoittamaan suomalaisten tavasta elää velaksi. Tällä kertaa hän puhui MTVn ohjelmassa seuraavaa:

”Minun huolenaiheeni on se, että kun koronapiikistä selvitään, palataanko sitten siihen, mikä vallitsi ennen koronaa, että kasvusta huolimatta jatkuvasti tarvitaan lisää rahaa ja lisää velkaa. Olemmeko luoneet sellaisen elintason, joka toimii vain sillä tavalla, että rahaa jostain tulee jatkuvasti lisää ja velkaantumista”,

***

Voin varmuudella sanoa, että sama meno tulee jatkumaan epidemian jälkeen, jos vihervasemmisto on vallassa, ehkä muutenkin.

Suomalaiset ovat ylivelkaantuneet neljällä  tasolla; yksilöinä, maana ja EUn velkojen vastuunkantajana sekä näiden lisäksi asiansa sotkeneiden kehitysmaiden ja niiden elintasopakolaisten rahoittajana.

Suomen haluttaisiin nyt liittyvän myös Natoon ja ostavan aseita ja niiden ylläpitoa ehkä 15-20 miljardilla. Nato-jäsenyyden kautta joutuisimme mukaan Naton sotilasoperaatioihin pitkin maailmaa. Näin on käynyt muillekin Nato-maille.

Eli sotatoimet ja varustelu olisivat viides naula maamme sinkkiarkkuun.

Suolana sopassa ovat jatkuvat talousmiinat globaalissa taloudessa. Pelkästään EUssa tarvitaan massiivisia tulonsiirtoja Välimeren maille 10-20 vuotta eteenpäin.

***

Edellisten muuttujien avulla voidaan laskea helposti mihin elintasoon Suomessa on jatkossa varaa. Hyvinvointivaltiomme ilmaispalveluita ja  sossuntukia joudutaan pakostakin leikkaamaan ja eläkkeet ovat myös vaarassa.

Suomalaisten keskieläkkeethän ovat nyt enää köyhyysrajan tuntumassa. Niistä kelpaa leikata.

***

Ymmärtääkö tämä jukuripääkansa ollenkaan mikä sillä on edessä. Sen poliitikot eivät ymmärrä. Jatkakaa vihervasemmiston äänestämistä ja lapsenne löytävät itsensä kadulta kerjäämästä, jollei Suomessa niin ehkä Romaniassa tai Kreikassa. Kansainvälistytään tyylillä.

 

+15
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu