Presidentin puheoikeus on rajaton

Taas on lehdistö taivastellut presidentti Niinistön kommentteja hallituksen typeriin EU -toimiin. Marinin hallitus on venyttänyt yli luvallisten rajojen EUn perussääntöjä rahaa jaellessaan miljardeittain muihin EU -maihin.

Presidenttihän oli täysin oikeassa, vaikka Marin ei tätä myönnä. Haluttaisiin pitää presidentti hiljaisena kokonaan. Vihervasemmistolainen diktatuuri hakee siis rajojaan. Vallanjako-oppiin vedoten yritetään vaientaa keskustelu ja eriävät näkemykset julkisuudesta. Se on sairasta.

Tosiasia on, että valtiojohdossamme Niinistö on ainut täysin demokraattisesti eli suoraan kansan valitsema henkilö. Pääministeri Marin eivätkä ministerit tätä ole.

Siksi presidentillä on oikeus kommentoida täysin vapaasti mitä tahansa asiaa maan politiikassa ja ulkosuhteissa. Hänellä on tähän prokura kansalta.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu