Punavihreän viherpunainen valhe

Punavihreän agendan pakkosyöttö

Punavihreää sanomaa lukiessa maamme päämedioissa ei voi kuin hämmästyä sen yhtenäistä vyörytystä. Samaa pakkosyöttöä ovat täynnä lehdistö ja tv-kanavat. Sitäkin enemmän hämmästyttää agendan valheellisuus.

Agendan teemat

Pääosa punavihreän agendan teemoista ja huolenaiheista keskittyy seuraaviin aiheisiin:

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Vähemmistöt

Maahanmuutto

Monikulttuurisuus

Rasismi

Vihapuhe

Äärioikeisto

Identiteettiasiat

Yhteiskunnan tuki

Verotus

Ympäristöpolitiikka

Joukkoliikenne

Koulutus

Nämä ovat yleisimpiä aiheita, joissa ei vielä mitään suurempaa vikaa, mutta sisältöön mennessä ei muuta löydykään kuin vikaa.

Punavihreät valheet ovat agendan  sisällössä

 

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Suomi ja EU ovat maailman parasta aluetta tasa-arvon kannalta.

Viherpunaväki väittää aivan muuta ja yrittää antaa kuvan, että meillä olisi jotain merkityksellisiä puutteita tältä osin.  Naisten oikeudet ovat nykyään paremmat kuin miesten. Vähemmistöjä paapotaan suhteettomasti. Rikollisia ymmärretään ja hoidetaan  enemmän kuin uhreja. Kuka tahansa voi naida ketä tahansa ja kenet tahansa ja hankkia tähän soppaan vielä lapsia. Lisäksi naimisiin pääsee mikä tahansa pari.

Vähemmistöt

Erilaisten vähemmistöjen näkyvyys viherpunamediassa ylittää kaiken suhteellisuudentajun rajat.

Tavallista suomalaista ei voisi vähemmän kiinnostaa, jos joku mieshenkilö tuntee olevansa nainen.  Tai joku mieheksi verovaroilla muunnettu haluaa takaisin naiseksi. Vielä vähemmän kiinnostaa kerrotaanko tarhassa, että on myös poikia, joita kiinnostaa toisten poikien peput.

Erityisen tärkeää on, että vähemmistöt kuten maahanmuuttajat tai kriminaalit  asuvat samoilla alueilla kuten kantasuomalaiset, jotka ovat työllä ja vaivalla päässeet miellyttäviin rauhallisiin  asuinpaikkoihin.  Segregaatio pelottaa viherpunaa. Suomalaiset eivät saa piilotella omissa oloissaan. Meillä ei ole sellaista oikeutta.

Maahanmuutto

Tämä on hirveä ongelma viiherpunaväelle, ei riitä kiintiöpakolaisuus.

He haluavat massamuuttoa kehitysmaista EUn alueelle. Montako näistä tallustaa Suomeen, tälläkään ei väliä. Kaikkia on autettava. Esimerkiksi maahanmuuttaja voi saada enemmän tukia kuin kantasuomalainen eläkeläinen saa työeläkettä.

Järkevää hyödyllistä maahanmuuttoa ei saa erottaa elintasomuutosta. Se on viherpunan mielestä vastoin ihmisoikeuksia. Kaikkien maailmassa on saatava liikkua vapaasti onnensa perässä. Persut ovat hirveitä, kun eivät tätä hyväksy.

Monikulttuurisuus

Maailmalla on erilaisia kulttuureita, arvojärjestelmiä ja uskontoja. Punavihreät eivät ymmärrä, miksei niitä ole jo Suomessakin.

Suvakki ei hyväksy, että kulttuureita laitetaan arvojärjestykseen. Ne ovat kuulemma samanarvoisia. Muut kulttuurit jopa parempia kuin meidän.

Viherpuna ei näe mitään moitittavaa islamin opeissa eikä naisen asemassa muslimimaissa. Moniarvoisuuden aurinkolasit tekevät kaikesta hulluudesta hienoa.

Hairahtaneen muslimivaimon ruoskinta tai kivitys on ok, mutta jos mies hieman lähentelee yökerhossa Suomessa naista  niin se sika joutaa hirteen ja #metoo-listoille.

On myös suvakkipiireissä ymmärrettävää, etteivät muslimien tytöt pääse käymään koulua kuten pojat, tytöt joutuvat lapsina naiduiksi sanan molemmissa merkityksissä ja heidät pidetään lakanoihin kääriytyneinä eivätkä he voi matkustaa vapaasti ilman miespuolista saattajaa. Heidän miehensä voivat kyllä kulkea jenkkiläisissä urheilutamineissa missä lystäävät eikä heille ole seuraamuksia vieraissa käynnistä.

Kun vauraampi punavihreä väki Krunikasta käy perhelomalla Dubaissa viiden tähden resortissa niin siellä on niin kivaa, kun palvelu toimii ja väki on nöyrää, olisipa Suomessakin. Mutta suvakkiperhettä ei kiinnosta millä työehdoilla siivoojat, tarjoilijat, taksikuskit tai rakennusmiehet siellä ovat. Maassa maan tavalla tietää korkeakoulutettu perheenisi.

Rasismi

Viherpunan mukaan Suomi on kauhean rasistinen maa, kun pääosa suomalaisista ei halua lisää elätettäviä tänne sen paremmin kuin väkeä, joka ei sopeudu tänne tai on jopa vaarallisia. Ihan kauheaa on kuulla, ettemme halua myöskään suuria määriä muukalaisia vaan päätämme itse paljonko otamme vastaan eikä EU tai YK.

Kamalinta rasismia ovat vaatimukset väestönkasvun rajoittamisesta tai jopa väestön vähentämiseksi. Vapaa lisääntyminen on ihmisoikeus. Samoin on lastensa heitteillejättökin ilmeisesti.

Rasismia ovat myös vaatimukset saada tilastot rikoksista tekijän etnisen ryhmän mukaan. Kun muuttaja saa Suomen kansalaisuuden niin hän muuttuu suomalaiseksi rikolliseksi.  Näppärää.

Vihapuhe

Yhteiskunta kuulemma polarisoituu vihapuheen takia eli kun ollaan eri mieltä asioista. Viherpunikit haluavat, että sellaiset julkiset arvostelut, jotka ovat poikkeavia heidän ainoista ja oikeista näkemyksistä, estetään lain voimalla ja rangaistaan.

Vihainen ei saa olla, vaikka mitä päättömyyksiä joutuisimme sietämään ja maksamaan.

Äärioikeisto

Pelottava äärioikeisto uhkaa demokratiaa kuulemma kaikkialla EUssa.

Punavihreitä ei saa kutsua viherpunaksi, mutta ihmisiä, jotka vastustavat viherpunikkien agendaa saa kutsua paitsi populisteiksi niin erityisesti äärioikeistoksi ja natseiksi. Hyvin tiedämme, ettei äärimmäisin oikeisto Suomessa ole muuta kuin Kokoomuksen oikea laita.

Mitään äärioikeistoa ryhmänä ei ole olemassakaan missään EUssa. Uusnatsit ovat joukko erikseen, eivätkä hekään ole oikeistolaisia vaan kansallissosialisteja.

Tiedämme myös, että kaikki politiikka on populismia puolueesta riippumatta. Se on monimutkaisten asioiden pelkistämistä muotoon, jonka junttikin tajuaa. Kaikki poliitikot ovat populisteja. Eiväthän he edes itse ymmärrä useita asioita, joista ovat päättämässä.

Identiteettiasiat

On kauheaa, jollei saa määrätä identiteettiään kuten haluaa.

Viherpuna vääntää kaiken yhteiskunnassa identiteettiasiaksi. Se on jo niin vakava  pakkomielle, joka vaatii ammattiapua. Kanadassa tuo hulluus on asteella, jossa henkilö voi vaatia muiden kutsuvan itseään tietyllä persoonapronominilla, joita on keksitty kymmeniä.

Yhteiskunnan tuki

Yhteiskunta ei tue kaikessa, tämä on pelottava puute.

Viherpunaisten yhteiskunnassa raha on loppumaton hyödyke. He eivät tiedä miten rahaa ansaitaan, mutta jakaa sitä osataan. Kun punavihreä haluaa kehitysmaista veronmaksajia Suomeen tekemään töitä 1.500-2.000€ kk-palkalla, hän ei tajua, etteivät nämä kata edes muuttajan omia kuluja noilla palkoilla vaan tarvitsee tukia elääkseen. Toisekseen vain vähemmistö näistä päätyy töihin.

Viherpunaväki ei myöskään hyväksy, että työikäisten työkykyisten tuet muutetaan vastikkeellisiksi kuten normaalia olisi. Töitä kyllä olisi kaikille julkishallinnossa.

Yhteiskunnan pitäisi maksaa sitä sun tätä. Käytännössä lähes ilmainen koulummekin on viherpunan mielestä liian kallis. Koulukirjoja ei ole perheillä varaa itse ostaa. Samoilla vanhemmilla on kuitenkin hyvin varaa istua pubissa illat, polttaa tupakkaa ja käydä Rodoksella.

Verotus

Vasemmistolainen voikukka on vakuuttunut, että hänen 20% ansiotuloveronsa on liikaa, mutta toisen 45% ei ole. Näin on vaikka hän maksaa veroa ehkä 400€ kuussa ja toinen 4.000€ kuussa.

Verotusta voi vasemmistolaisen mukaan helposti kiristää, koska kukaan ei tarvitse kolmea tonnia enempää brutto ja vielä vähemmän eläkeläiset. Ja kaksiota isommat kämpät ovat irvokasta  luksusta.

Hän ei myöskään tule miettineeksi miksi hänen oma palkkansa on pieni. Itsessä ei toki mitään syytä tähän. Syy tähän on se, ettei ole niin työorientoitunut kuin nipottajat.

Ympäristöpolitiikka

Viherpuna-aktivisti huolehtii Suomen kansan valtaisista päästöistä ja on valmis pistämään kaiken toiminnan jäihin täällä pelastaakseen ihmiskunnan.

Hänen matikantaitonsa ovat kuitenkin heikot ja naivius suurta. Hän ei huomaa, että Suomen väestö on 0,07% maailman väestöstä. Kukaan ei muualla edes huomaisi, jos koko väestömme poistettaisiin maapallolta.

Joukkoliikenne

Autoilu tuhoaa kaupungit ja ilmaston, sen on loputtava.

Punavihreä väki Hesassa asuu Kalliossa. Tyypillinen tapaus on 20-40v terve nuori. Hänen työpaikkansa on virastossa stadissa ja hän tekee toimistohommia eikä liiku työaikaan kuin viraston ruokalaan. Hänen lapsensa ovat asuinkorttelin tarhassa. Tarhan vieressä on vegerafla sekä luomukauppa. Matkat sujuvat Jopolla ja ratikalla.

Muunlaisia ihmisiä ei hänen tutuissaankaan ole. No muutama kaveri asuu Arabianrannassa ja Kalasatamassa. Mitään tarvetta yksityisautoille ei siis ole.

Koulutus

Suomi on tunnetusti jäljessä koulukasvatuksessa. Välillä on joku muu maa Suomen sijasta kärjessä kansainvälisissä vertailuissa.

Viherpunikki on huolissaan Suomen koulutussatsauksista ja -painotuksista.

Varhaiskasvatuksen pitää alkaa 3v iästä ja sisältää sukupuolineutraaliuden ja opetuksen homouteen sekä moniarvoisuuteen ja pakkoyhteisöllusyyteen.

90% lapsista tarvitsee ylemmän korkeakoulututkinnon mielellään sosiaali- tai ympäristöopinnoista, vaikka puolelle heistä ei ole töitä kuin Alepan kassalla.

Agendan mukaan on ihan ok, että jatkaa opintoja ja valmistuu yli 30v iässä työttömäksi tutkijaksi olematta oikeastaan ollenkaan ns. leipätöissä. Muut pitävät kyllä huolen ylikoulutetun ylläpidosta vaikka siivoamalla tai katutöissä.

Päätelmä

Viherpunan poliittinen agenda on täyttä höttöä ja harhautusta. Sen huolenaiheet ovat lähinnä liioiteltuja ja valheellisia.

 


Kuva: © blogisti

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu