Puolueiden vallasta on päästävä eroon (päivitetty)

Yhteiskuntamme suuret ongelmat johtuvat kauttaaltaan puolueiden vallasta ja taistelusta keskinäisestä vallanjaiosta. Näin syntyy kyvyttömyys tehdä älykkäitä päätöksiä ja toimia nopeasti.

Puolueet ovat monimutkainen organisaatio, jossa pääsee väärin perustein ja ominaisuuksin kyvyttömät johtoon ja myös valtakunnan politiikan huipulle.

Tämä on helppo todistaa katsomalla esillä olleita presidenttiehdokkaita. Valikoima, jota valtamedia jo myy kovaa vauhtia, on säälittävä. Siitä ei löydy ketään, jonka aiemmat työn tulokset puhuisivat puolestaan eikä ihmisiä, joilla olisi ollut jotain merkittävää sanottavaa kansan tulevaisuuden kannalta. Uskallan jopa epäillä monen ehdokkaan puhdasta älyn tasoa ja sen riittävyyttä pätevään tehtävien hoitoon.

Olisi hienoa päästä eroon äänten antamisesta puolueille ja sen sijaan voida äänestää uskottavia yksilöitä. Yksikään nykyinen puoluejohtaja ei esimerkiksi ole tälläinen uskottava, älykäs ja aikaansaava johtaja vaan pelaaja tai ideologi. Liian  harvalla poliitikolla on myöskään kokemusta muusta kuin politiikasta. Näemme tämän totuuden seuraukset katsomalla maan surkeaa taloudellista ja henkistä tilaa.

Eri ideologioiden yhteensovittaminen maan johtamisessa yhdistettynä puoluekoneistoihin estää järjen käytön. Siksi ei poliittiseen johtoon ole noussut järjen käyttäjiä vaan pakkomielteisten ideologioiden ajajia, mummonsa ja maansa  myyjiä, hillotolpan metsästäjiä, kovapalkkaisten eläkevirkojen hamuajia ja EUn herrahissiä odottavia pelaajia.

Heidän joukossaan ei yksinkertaisesti ole yksilöitä, joille mielellään äänensä antaisi.  Kansalaisella tulisi nimenomaan olla oikeus valita yksilöt maan johtoon eikä menettää äänensä ja valtansa puolueille ja niiden filtteroimille johtajille.

**

Alla on hyvä esimerkki minkälaisia näköalattomia ja heikkolahjaisia poliitikkoja on paassyt valtaan puolueiden tuella ja miten he yrittävät työntää typeryydellään älyltään ja vastuullisuudeltaan ylivertaisen kilpailijan joukolla sivuun. Nyt siitä maksetaan.

PS.

Heinäluomalle on myönnetty Venäjän federaation Ystävyyden kunniamerkki vuonna 2017. Merkki on korkein mahdollinen ulkomaalaiselle myönnettävä kunniamerkki. Sitä ei anneta vähäisistä palveluksista.

 

 

 

+13
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu