Putket paukkuu ja luulot samoin

Tuoreeltaan on saatu nähdä melkoinen vaunoharhainen selittely kaasuputkien räjäytyksistä. Suomalaiset erikoisasiantuntijat, sotilaat ja toimittajat ovat istuneet studioissa ja tehneet ohjelmia siitä, kuka on putkia tuhonnut

Vladimirhan se on ollut kandidaattina kaikissa jutuissa riippumatta siitä, onko tästä ollut mitään näyttöä. Vladihan hyökkäsi Ukrainaan, kai sillä on maailmanvalloitus ohjelmanaan.

Tänään tiedämme vain, että syyllinen on ollut milloin mikäkin kuten Ukraina, Norjan ja Englannin erikoisjoukot, Puola tai Venäjän ja USAn ohella.

**

Oli suorastaan huvittavaa katsoa ohjelmia, joissa Venäjän väitettiin räjäyttäneen Nordstreamiin, vaikeuttaakseen kaasutoimituksiaan. Ei tullut mieleen asiantuntijoille ja hybridipojille, että kyllä Venäjä olisi voinut yksinkertaisesti sulkea hanat Venäjällä. Kun tämä joillekin selvisi järjen palatessa, teko olikin false flag -isku.

Unohtui myös Bidenin julkinen lausuma siitä, että kyllä USAlla on konstit lopettaa Venäjän kaasuntoimitukset EU-maille.

**

Nyt toinen putken tuho Tallinnassa aiheutti taas mediamyräkän, jossa alettiin selittämään vastoin parempaa tietoa Venäjän ovelaa temppua. Näyttää kuitenkin siltä, että Balticconnectorin putken rikkoi kiinalainen kauppa-alus ankkurillaan.

Ehkäpä hybridivauhkot alkavat nyt epäilemään Kiinan aikeita EUn suhteen. Siinähän on taas spekulaation paikka ensi vuodeksikin.

Voisiko toivoa, että hötkyilyn, pelkotilojen ja tunteiden sijaan käytettäisiin todisteita ja kylmää järkeä.

 

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu