Ranskassa monikulttuurisuus jatkaa voittokulkuaan

Iso joukko Ranskan armeijan nykyisiä ja entisiä upseereita on varoittanut  avoimella kirjeellä Ranskan hallitusta sisällissodan vaarasta maassa. Kirjeen on allekirjoittanut myös 20 eläkkeellä olevaa kenraalia. Kyse ei siis ole joistain nationalismiin hurahtaneista korpraaleista.

Lainaus kirjeestä: ”Jos mitään ei tehdä, levottomuus leviää yhteiskunnassa johtaen ennen pitkää räjähdykseen, johon aktiivipalveluksessa olevien toveriemme on puututtava turvatakseen sivilisaatiomme arvot ja suojatakseen maanmiehiämme kansallisella maaperällä.”

Ranskalainen ja eurooppalainen kulttuuri, tavat, arvot ja lainkuuliaisuus eivät kiinnosta monia muuttajia.

***

Ranskassa on vuosikaudet muhinut yhä vaikeutuva tilanne islamilaisten maahanmuuttajien miehittämissä yhteisöissä, joissa alkuperäinen väestö on jäänyt vieraan kulttuurin jalkoihin.

Väkivalta ja rikollisuus on sitä luokkaa, ettei poliisi kykene pitämään järjestystä. Poliisien turvallisuus virkatehtävissä on menetetty aikaa sitten.

Nyt joukko upseereista on joutumassa sotaoikeuteen velvollisuutensa hoitamisesta.

Vihervasemmistolainen yltiöväki Ranskassa haluaa hiljentää upseerit, vaikka kansasta 58% on varoituksen tehneen upseeriston puolella.

 

https://yle.fi/uutiset/3-11909104

 

+24
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu