Rikokset kannattaa tehdä joukolla

Ihmisen historia on täynnä esimerkkejä siitä, että tekemällä rikoksen laumassa, pääsee pälkähästä, mutta yksin toimiessa tulee tuomio ja rangaistus ilman lievennystä. Tämä on lähes oikeudellinen periaate käytännössä.

Kun jenginuoret ja etniset vähemmistöryhmät vammauttavat tai tappavat väkivallalla tai raiskaavat niin yhteiskunnan sosiaalitantat, psykologit sekä poliitikot ovat ymmärtämässä tekoja. Rikollisia on kohdeltu väärin ryhmänä ja heidän käytöksensä on enemmänkin muiden vika.

Jos tavallinen kansalainen tappaa tuntemattoman kadulla tai raiskaa alaikäisen, hän on psykopaatti raakalainen, joka tuomitaan kaikkialla.

Jos osallistut sakissa massamurhaan kuten saksalaiset aikanaan niin säästyit todennäköisesti seuraamuksilta. Saksan hyökkäyssodasta ja sotarikoksista joutui aniharva syytteeseen ja tuomituista lähes kaikki vapautettiin linnatuomion alkuvaiheessa. Murhamiehet elivät vapaina ja pääsivät tärkeisiin virkoihin sodan jälkeisessä Saksassa. Esimerkiksi Saksan tuomioistuimissa istui liuta sotarikollisia tuomareina tuomitsemassa rangaistuksiin yksittäisiä rauhanajan rikollisia. Olihan se kornia.

Jos tapat ja kidutat ihmisiä massoittain, se ei haittaa, jos olet kommunistisen puolueen jäsen Kiinassa tai USAn valtion edustaja. Kuulut joukkoon, jonka teot hyväksytään. Jos taasen yksilönä edes paljastat nämä teot yleisen edun nimissä  niin olet maassasi rikollinen ja maanpetturi, jota ei kukaan sääli. Näin kävi herroille Snowden ja Assange.

Kokeile vaikka talonvaltausta EUssa. Jos teet sen itse niin poliisi vie sinut putkaan ja saat syytteen. Mutta jos joukko nuoria tekee sen niin saat osaksesi ymmärrtstä.

Voit myös mennä keskustaan ja istua kadulle päiväksi osoittamaan mieltäsi hyvän asian puolesta. Istuminen loppuu kuitenkin lyhyeen. Poliisi vie sinut mennessään. Mutta jos joukolla teet saman niin poliisi ei uskalla oikein tehdä mitään. Saat osaksesi ymmärrystä joukon osana.

Jos puolueesi ajaa joukkovoimalla maallesi erittäin vahingollisia asioita, ei kukaan joudu tästä henkilökohtaisesti vastuuseen koskaan. Jos kansalaisena syyllistyt vastaavaan maanpetokselliseen toimintaan, istut linnassa ja maineesi on mennyt.

Joukolla kannattaa myös riehua ja tuhota toisten omaisuutta. #blm -väki teki niin lukuisat kerrat. Se poltti muiden autoja, tuhosi liiketiloja sekä teki väkivaltaa. Osaksi tuli ymmärrystä ja median tuki ympäri maailmaa. Jos itseksesi teet saman kotikaupungissasi hyvän asian nimissä, saat rapsut kovimman päälle ja sinua ei ymmärrä kukaan.

Kokeile yksikseen myös luvatonta rajanylitystä. Olet häkissä ja tuomarin edessä kiinnijäätyäsi. Ketään ei kiinnosta kohtalosi. Jos taasen vaellat luvitta massojen mukana maasta toiseen elintason perässä niin lehdet ovat täynnä nyyhkytarinoita sinusta syyttäen rajojen valvontaa rasismista.

Massa tekee sinusta syyttömän myös virtuaalimaailmassa. Jos somessa joukolla panetellaan yksittäistä ihmistä niin siihen ei puutu kukaan, mutta teepä sama yksin niin syytteitä rapsuu herkästi kunnianloukkauksesta. Joukolla tehty rikos siis suojaa, eihän porukka voi olla väärässä. Vai miten se meni.

 

 

 

 

 

+13
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu