RKPn surkea kannatus ja Eva Biaudet

Edustaja Biaudet sanoo, että RKPn kannatuksen lasku johtuu puolueen yhteistyöstä persujen kanssa. No sehän oli häneltä katkera kasku vain.

Pääsyitä RKPn tappioon ovat sen henkilöt kuten ääriradikaali Biaudet ja yhteistyö vasemmiston kanssa. Se on tuhonnut niin RKPn maineen maltillisena oikeistopuolueena kuin Suomea todella rajusti taloudellisesti, yhteiskunnan kantavia arvoja sekä kansallista turvallisuutta edistämällä meille vaarallisten ja äärikalliiden ryhmien muuttoa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010404873.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu