Ruotsin monikulttuurisuus etenee

Iltasanomat kertoo tänään miten hienosti massamaahanmuutto on edistynyt Ruotsissa.

Ruotsin poliisiylijohtaja Anders  Thornberg on kertonut Financial Timesin haastattelussa, että Ruotsissa on tällä hetkellä arviolta 60 ”haavoittuvassa asemassa” olevaa aluetta, joiden väestöstä valtaosa on joko toisen polven maahanmuuttajia tai syntynyt ulkomailla.

Hän sanoo myös, että Ruotsin demokratia voi olla uhattuna, jos maa ei puutu muuttajien rinnakkaisyhteiskuntiin ja jengiytymiseen.

Lopulta hän toteaa ongelman olevan nyt poliitikkojen ykkösasia. Poliiseja tarvitaan lisää 5.000-6.000.

Tietenkin taas kerran vika on tavallisissa ruotsalaisissa, jotka eivät integroi tulijoita. Ilmainen ylöspito ja asunnot sekä terveydenhoito, päivähoito ja koulutus eivät riitä näille laatutietoisille tulijoille.

Kun katsomme näitä ongelmia muualla EUssa Itävallassa, Saksassa, Englannissa tai Ranskassa niin olisiko poliitikkojen jo aika muuttaa vastuutonta siirtolaispolitiikkaansa koko EUssa ja vähät välittää YKn julistuksista vapaan massamuuton ja yhteensopimattomien kulttuureiden sekoittamisen puolesta mukamas ihmisoikeuksien nimissä.

 

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu