Ruotsin monikulttuurisuus etenee

Iltasanomat kertoo tänään miten hienosti massamaahanmuutto on edistynyt Ruotsissa.

Ruotsin poliisiylijohtaja Anders  Thornberg on kertonut Financial Timesin haastattelussa, että Ruotsissa on tällä hetkellä arviolta 60 ”haavoittuvassa asemassa” olevaa aluetta, joiden väestöstä valtaosa on joko toisen polven maahanmuuttajia tai syntynyt ulkomailla.

Hän sanoo myös, että Ruotsin demokratia voi olla uhattuna, jos maa ei puutu muuttajien rinnakkaisyhteiskuntiin ja jengiytymiseen.

Lopulta hän toteaa ongelman olevan nyt poliitikkojen ykkösasia. Poliiseja tarvitaan lisää 5.000-6.000.

Tietenkin taas kerran vika on tavallisissa ruotsalaisissa, jotka eivät integroi tulijoita. Ilmainen ylöspito ja asunnot sekä terveydenhoito, päivähoito ja koulutus eivät riitä näille laatutietoisille tulijoille.

Kun katsomme näitä ongelmia muualla EUssa Itävallassa, Saksassa, Englannissa tai Ranskassa niin olisiko poliitikkojen jo aika muuttaa vastuutonta siirtolaispolitiikkaansa koko EUssa ja vähät välittää YKn julistuksista vapaan massamuuton ja yhteensopimattomien kulttuureiden sekoittamisen puolesta mukamas ihmisoikeuksien nimissä.

 

 

 

+23
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu