Ruotsin uusi oivallus – tappaa saa enemmän, jos hoitaakin enemmän

Ruotsin pellehallitus on innovatiivinen.

Maan viime vuosia koskeva  Brån rikostilasto on järkyttävää luettavaa maahanmuuttajien osalta. Maassa syntyneiden kahden muuttajan yhteisten lasten vakavat rikosluvut ovat edelleen  moninkertaiset kantaruotsalaiseen nähden.

Tapoissa Ruotsi on EUn ykkönen. Heja Sverige, tuli kultaa tässä lajissa.

Ruotsin oikeusministeri Morgan Johansson vannoutunut vassari näkee tarpeettomana tilastoida rikoksia etnisten ryhmien mukaan. Se antaa kuvan, että muuttajat ovat jotenkin huonompia ihmisiä ja  kuulemma johtaa vihaan.  Hauska ukko oikeusministeriksi todella, päätelmä onkin totta, muttei perustelu.

”Ja, invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, men de är också överrepresenterade i vårdyrkena, säger han till TT.”

Oikeusministeri Johansson on keksinyt, että etninen ryhmä saa tappaa, raiskata ja ryöstää enemmän, koska heitä on enemmän hoitotyössäkin Ruotsissa. Totuutta ei pidä siis edes tilastoida

***

Hän jatkaa yleismaailmallista vassarimömmöä kuinka tukea ja palveluita pitää lisätä näille ihmisille, vaikka heille maksetaan jo kaikki.

” Vi måste se till att göra ännu mer när det gäller förebyggande insatser, när det gäller socialtjänst, skola och fritidsverksamhet för de grupper som varit marginaliserade, säger han.”

Muiden puolueiden edustajat puhuvat jo avoimesti tarpeesta merkittävästi koventaa otteita ja lopettaa hiljainen pään paijailu.

***

Mistä näitä höyrähtäneitä vassareita  oikein syntyy ja kuka heidät on kasvattanut ja missä he suorittaneet opintonsa? Meillä ollaan Suomessa samassa tilanteessa.

 

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ministern-framstall-inte-invandrare-som-samre

 

+16
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu