Sairas tukemme EUn tulonsiirtopolitiikalle

Saamme kiittää surkeita hallituksiamme suomalaisten veroeurojen syytämisestä ulkomaille.

Suomi on taloudellisesti konkurssikypsä valtio. Silti kaiken maailman tuppuraiset ja haavistot hallituksissa syytävät velaksi rahaa myös meitä vauraampiin EU-maihin kehitysmaiden lisäksi.

Italian saamat 200 miljardia nakkikioskirahaa ovat jo saapasmaassa jaossa kansalle ja mafialle. Uutisten mukaan 21 miljardia on lahjoitettu yksityisasuntojen remontteihin. Rahaa saa, jos remontti parantaa asunnon energiatehokkuutta. Rahat on jaettu 122.000 taloudelle. (21.000.000.000€ : 122.000= 172.000€).

Ilmeisesti poliitikkomme eivät ole käyneet Italiassa. Siellä ei juuri lämmitystä tarvitse kuin Alpeilla talvella. Suomessa sen sijaan tarvittaisiin kipeästi remontteja koteihin mm energiatehokkuuden vuoksi.

Miksei meille tule jakoon kymmeniä tuhansia euroja per asunto asioiden korjaamiseksi? Vastaus on, koska poliitikkomme ovat täysin kyvyttömiä ja myös haluttomia hoitamaan etujamme.

MEPeillämme on kyllä runsaasti aikaa oikeusvaltio-lässytykseen eli jahdata Puolaa, Unkaria ja Sloveniaa, kun sinne ei haluta sopimattomia muuttajia kehitysmaista eikä SETA-opetusta kouluihin moninaisista sukupuolista.  Aikaa tavallisen suomalaisen etujen hoitoon ei löydy MEPeiltämme.

**

Kun suurvallat sotkevat maailman kriiseihin niin me otamme tämän seuraukset kannettaviksi. USA on sotkenut koko Lähi-idän ja Venäjä Ukrainan sekä ne yhdessä Afganistanin ja Iranin. Seurauksena ovat suuret pakolaisvirrat. Me otamme väkeä vastaan ja kannamme kulut.

Kun maailma on saatu ehdoin tahdoin epävakaaksi, me ostamme kriisien aiheuttajilta miljardeilla aseita. Miellyttääksemme näitä kuoleman kauppiaita, osallistumme heidän määräämiinsä kauppapakotteisiin ja menetämme siinäkin miljardeja.

Yksikään poliitikkomme ei uskalla vaatia korvauksia hyötyviltä mailta, jotka kyllä itse käyvät kauppaa mm Venäjän ja Iranin kanssa.

Poliitikkomme ovat mestareita kasaamaan maksutaakkaa kansan pienelle osalle, joka vielä käy kokopäivätöissä ja maksaa kaiken selkänahastaan. Mitään kykyä lisätä suomalaisten varallisuutta ei poliitikoilta löydy. Edes hoitajien palkkoihin ei saada asiallista korotusta, kun rahat tungetaan muualle.

 

 

+28
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu