Saksan lähihistoriaa kuvina

Ohessa linkki valtavaan kuva-arkistoon Saksan  suuruuden päiviltä. Paljon katseltavaa asiasta kiinnostuneille germanisteille ja muille asian- ja kulttuurin harrastajille.

https://www.hitler-archive.com/index.php?y=1889-1922

Kannattaa myös katsoa Adolfin julkisten puheiden lista. Ihan ei ollut pienen työn takana puhua Saksan kansa mukaan kaikkeen mitä natsit heillä teettivät, mutta onnistuihan se lopulta.

https://www.hitler-archive.com/speeches.php

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu