Sanna Marin ja SDP lupaavat 33% korotuksen tuntipalkkoihin

SDP on todella ennakkoluuloton ja  edistyksellinen työväenpuolue. Se näkyy Sanna Marinin pitämästä puheesta uutena demareiden johtajana.

Marin lupaa rohkeasti demareiden nostavan kansalaisten tuntipalkkoja 33,3%. Näin nyt 16€ tunnissa tienaava saa jatkossa 21,3€ tunti.  Tämä toteutuu demarien laskelmien mukaan työajan lyhentyessä 25%.

Näin vasemmisto nostaa kansan elintasoa tuntuvasti edellyttäen, että yritykset maksavat edelleen saman palkan työajan lyhennyttyä tuntuvasti.

Marin on päätellyt tämän olevan työnantajienkin halun, koska ne eivät halunneet naurettavaa kikyäkään – vai miten se meni. Työtuntien määrällähän ei mitään vaikutusta tuotokseen, palkkaan ja eläkkeisiin. Siksi kai varhaiseläkeputkikin halutaan sulkea ja eläkeikää nostaa – vai miten päin se meni.

Tämä talousnerous on suoraa jatkoa vasenkätisten Arhinmäen keksinnölle, jonka mukaan valtion velkaantumisesta ei mitään haittaa. Tällaisia kehittelevät ihmiset, joiden kohdalla olisi ehkä parempi, etteivät he kävisi ns työpaikoillaan lainkaan.

Siksi he lienee päätelleet omakohtaisesta kokemuksesta, ettei työpaikalla oleskelu tuotosta lisää, kun ei siellä kuitenkaan mitään tehdä. Miksi siis kiusata duunareita kahdeksan tunnin työpäivillä ja pilata mahdollisuudet harrastamiseen sekä antoisaan perhe-elämään.

Saa nähdä tuleeko ekonomistien Nobel seuraavaksi Suomeen.


Ps. Katsokaa Vihavaisen aiempi blogi samasta aiheesta. Siinä on viisaasti päätelty mistä Marinin julistuksissa kyse poliittisessa pelissä.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu