Se Fazer ulisee, johon kepin pitikin kolahtaa

Fazerin toimitusjohtaja ruikuttaa, että se joutuu terveysverojen suurimmaksi  maksajaksi, koska se on Suomen suurin makeisten valmistaja.

Namusedät ovat nauttineet 14% alv-kannasta ja nyt tulee maksuun muidenkin toimialojen maksama 25,5%. Hirveä vääryys on tapahtunut. Täytyy Fazerin ehkä perua 500 miljoonan namutehtaansa investointi Suomeen. Ei haittaa yhtään. Pitäkää tunkkinne.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/suomen-4-suurin-ruokayhtio-repi-totaalisesti-pelihousunsa-hallituksen-poyristyttavasta-uudesta-verosta-saattaa-kokonaan-perua-uuden-500-m-jattitehtaan-suomeen/1716cf3e-2c0d-48f7-9fe9-5c79f105f4bf

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu