Segregaatio on luonnollinen ilmiö

Helsingin kaupunginjohto on huolissaan hesalaisten asumisen ja koulujen segregaatiosta.

Kuten progressiivinen wokeväki yleensäkin kaupunginjohto haluaa puuttua asukkaiden hyvin henkilökohtaisiin valintoihin pakkotoimin. Se tekee siinä suuren virheen ja vääryyden. Se perustuu harhaiseen ymmärrykseen siitä mitä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tulee olla reaalimaailmassa

Suomi on itse hölmöllä maahanmuuton politiikallaan pääosin luonut tämän ongelman kaupungeissa ottamalla vastaan väkeä, joka päätyy matalapalkkatöihin tai jää työttömäksi. Asiaa on pahentanut rinnakkaiskulttuureissa eläminen, rikollisuus ja sulkeutuminen muuttajien omiin piireihin. On kohtuutonta syyttää kantaväestöä, joka vetäytyy omiin oloihinsa.

Vain totalitäärinen diktatuuri on käyttänyt näin pakkotoimia historiassa. Nyt tällainen ideologinen fasismi etenee maan pääkaupungissa.

Ihmisten oikeuksiin kuuluu etsiä ja pyrkiä parempaan. Se on luonnollinen tarve, jota tasapäistäminen ei ole. Ihmisillä on halu valita asuinalueensa omien eikä kaupungin asettamien kriteereiden pohjalta. Jos vuokrakorttelit, tukiasunnot, tornitalot ja niiden tuomat ongelmat halutaan välttää niin asukas valitsee asuinalueen, jossa niitä ei ole. Siinä ei ole mitään väärää.

Sama koskee lasten koulun valintaa. Koulut, joihin on kasaantunut ongelmia koulurauhan ja oppimisen suhteen, muuttuvat välteltäviksi.

Helsingin pakkotoimet johtavat vain siihen, että väki, jolla on varaa valita, muuttaa muualle. Erilaisten ihmisten pakottaminen samaan muottiin ei poista millään tavoin heikommin menestyvien ongelmia vaan pahentaa niitä.

https://www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/6541925

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6536744

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu