Sharia-laki on lainvastainen

Hesalainen imaami Maher sanoo haastattelussaan, että islamiin liittyvä sharia-laki sopii Suomeenkin mainiosti. Sharia ratkoo kaikkien ongelmat oikeudenmukaisesti.

Sharia-laki on täynnä varhaiskeskiaikaisia islamilaisia näkemyksiä, joissa annetaan brutaaleja rangaistuksia ja lakien näkemys yhteiskunnan ja uskonnon suhteesta on kieroontunut pohjiaan myöten. Lait polkevat rankalla tavalla monien oikeuksia ja yksilönvapauksia mukamas yhteisön hyväksi. Oikeasti kyse on kuitenkin ylivallan antamisesta hallitsijoille ja papistolle eli harvainvallalle.

Sharia-lakien markkinointi ja soveltamisen vaatiminen Suomessa täyttää rikokseen yllyttämisen tunnusmerkistön. Siitä pitää seurata syyte ja rangaistus Suomessa sekä  EUssa. Sharian opetuksen hyväksyminen on vakava virhe.

Sharia-lain seuraaminen on johtanut vakaviin ihmisoikeusrikoksiin kaikkialla maailmassa. Pienimmilläänkin sharian puolestapuhujat yllyttävät rasismiin ja viharikoksiin.

On perin kummallista, ettei imaami Maherin ja hänen kolleegoidensa toimiin ole puututtu ja heidän toimintaansa lopetettu samantien. Niillä puuhilla ei ole mitään tekemistä uskonvapauden kanssa.

Imaamin höpinät uppoavat nuoriin juurettomiin maahannuuttajiin nopeasti ja johtavat pakostakin jossain vaiheessa rikollisiin tekoihin. On muistettava, että islamin pyhiä kirjoihuksia ei voi muuttaa yhtään. On turha siis odottaa mitään opin reformaatiota.

Erikseen on ihmeteltävä, että Helsingin kaupunki vuokraa tilojaan tällaisille toimille. Kyse on meidän veronmaksajien yhteisen omaisuuden käytöstä meitä vääräuskoisia  vastaan.

Suomessa on Suomen lait eikä sharia kuulu niihin edes soveltuvilta osin. Tämä on pystyttävä poliitikoiden, oikeuden palvelijoiden ja poliisin sanomaan ääneen.  Jos Suomen lait eivät muuttajaa viehätä niin sopii muuttaa täältä pois.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e46f00c6-c7f4-4588-930e-7f3775a955b8

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu