Sota on tahdon asia

En pidä presidentti Ahtisaaren lausumaa ”Rauha on tahdon asia” kovin riittävänä ajatuksena väkivaltaisten kriisien välttämisen osalta. Sota on tahdon asia kuten on rauhakin. Toisin sanoen sodat eivät syty passiivisesti itsestään vaan ne aloitetaan tarkoituksella.

Sodassa kuolevat ja vammautuvat lapset, vanhukset ja muut ns siviilit ovat kansojensa valintojen uhreja. Heitä tappavat toiset tappohommiin lähteneet  siviilit.  Reilua ja laillista sotaa ei ole olemassakaan.

Lähi-idän heimokulttuurit ja uskontokunnat eivät rauhasta ja sopimisesta piittaa vaan käyvät totaalia sotaa, jossa ei siviilejä säästetä. Olmiö on sukua natsien ja kommunistien touhuille. Sen takia ei meneillään oleva kähinä meille kuulu, koska se ei ole meidän ratkaistavissa neuvotteluilla, joka on ainut inhimillisesti oikea tapa sopia vakavatkin erimielisyydet.

Neuvotteluratkaisu vaatii kykyä myönnytyksiin ja luottamukseen sekä ihmishenkien kunnioittamiseen.  Näitä kykyjä ei Lähi-idän alikehittyneissä heimokulttuureissa juuri löydy.

Juutalaisten ja muslimien sota on itse aiheutettu kaikilta osin ja vain osapuolten ratkaistavissa. Mitä näiden heimojen johtoon tulee niin tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Säälin vain eläimiä, jotka sodasta kärsivät syyttöminä.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu