Sotasankareita tehdään taas

Venäjän ja Ukrainan rähinät ovat taas lisääntyneet. Miehiä on tapettu ilmeisesti molemmin puolin rajaa. Pömppövatsaisten esikuntakenraalien ruokahalu tappohommiin on kiihtynyt. Ei olekaan vähään aikaan saatu raatoja ja invalideja aikaiseksi kunnolla.

Poliitikot molemmin puolin rajaa uhoavat turvassa kaukana tappotantereista. Nyt on tilaisuus nostaa poliitikon kannatustaan ja auttaa kansalaisia unohtamaan surkeat elinolonsa ja köyhyytensä sekä Venäjällä että Ukrainassa. Sotiminen ei kansalle tuo muuta kuin lisää tuskaa ja kurjuutta. Isänmaallisuudesta ei leipä levene.

Ukraina ja Venäjä ovat maailman korruptoituneimpia maita. Nuori Ivan lähtee riviin puolustamaan maansa harvainvaltaa ja kansallisvarallisuuden varkaita. Ei Ivan itselleen mitään voita sodassa. Korkeintaan jää henkiin tuurilla.

Ulkomaat kuten USA on valmis osallistumaan rähinään. Sen dementoituneelle presidentille ei tuota mitään ongelmaa mättää köyhtyneen USAn verovaroja Ukrainan tukeen tai lähettää juuri koulusta päässeitä poikasia tapettaviksi vaikka Ukrainaan. Siellähän ovat presidentin pojan bisneksetkin uhan alla. Amerikan köyhät ghetoissa tekevät kyllä lisää sotapoikia tapettujen tilalle.

Armeija on hieno työpaikka monelle poikaselle. Siellä saa vaatteet, ruokaa ja punkan.  Vaan halvalla moni latino, musta tai valkoinen köyhä henkensä vaarantaa. Hyötyjät ovat ihan eri ihmisiä USAssa.

***

Nyt on Suomessa kiire Natoon. Päästään lähettämään poikiamme puolustamaan Ukrainaa. Muitakin kriisejä riittää onneksi.  Kaikki tämä hieno kokemus on vain jäsenyydestä kiinni. Nyt kaikki Suomen kovat Nato -jätkät ja solidaarisuustaistelijat riviin ja rintamalle.

Vihreät, demarit, kokkareet, kepulaiset ja muut oikeusvaltion puolustajat. Menkää sassiin antamaan naapurin despootille nokkiin.

Nimitän Pekka Haaviston eduskunnan Nato -solidaarisuuskomennuskunnan päälliköksi ja Marinin muiden naisministereiden ohella lotiksi. Arhinmäestä tulee teille kenttäkeittiön hoitaja ja lotta svärd Henriksson hoitaa testamenttinne kuntoon perillä. Hän tuomitsee myös yksikön rintamakarkurit.

Älkää huolehtiko, pärjäämme täällä ilman teitäkin.

 

 

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu