Sukupuolten välistä vihaa kasvatetaan tarkoituksella

Luin päätoimittaja Appelsinin kirjoituksen Tarja  Halosesta, joka on jenkkilehdelle kertonut Suomessa tasa-arvon olevan vähän niin sun näin sukupuolten välillä. Tosiasiassahan on juuri toisin, kuten Appelsinkin kirjoittaa. Suomi on edelläkävijä sukupuolten välisessä tasa-arvossa.

Olemme ainakin 30 vuotta eläneet aikaa, jolloin sukupuolten (niitä on 2kpl) välistä vihanpitoa on lietsottu voimalla. Tässä harkitussa agitaatiotoiminnassa on onnistuttu mainiosti.

Mies ei uskalla olla mies vaan feminisoituu ja nainen yrittää olla mies. Sukupuolella ei kuulemma ole mitään väliä, mutta toisaalta sillä on valtava merkitys. Tilanne on  tragikoominen.

Kyse tässä vihan kerryttämisessä ei ole miltään osin tasa-arvon edistämisestä vaan vihan ja katkeruuden sekä hajaannuksen lisäämisestä.

Koskaan  ennen ihmiskunnan tunnetussa historiassa ei ole ollut yhtä suurta sukupuolten välistä vihaa kuin nyt on länsimaissa. Kirjallisena säilyneen tiedon mukaan muinaisessa Egyptissäkin 4.000 vuotta sitten miehet ja naiset tulivat paremmin toimeen ja arvostivat toisiaan kuin nykyajan Suomessa.

Kenen intressissä on ajaa tällaista kehitystä? Kun lukee mediaa tai seuraa ihmisten puhumisia niin naisten miehiä kohtaan osoittama halveksunta on huipussaan ja miesten jutut naisista yhä härskimpiä ja vähättelevämpiä.

Sukupuolet vetääntyvät koko ajan omiensa piiriin ja yhteiskunta muuttuu. Miehet rakentavat äijäluolia ja bitchit bilettävät keskenään. Samaa sukupuolta olevat pariutuvat yhä enemmän ja harrastavat seksiä keskenään.

Naimisiin menneet heterot eivät kestä toisiaan kuin hetken sitten pian erotakseen. Lapsia syntyy puolivahingossa liittoihin, joista puolet ei kestä ja saamme yhteiskuntaan häiriintyneitä, ahdistuneita ja epävarmoja nuoria. Näillä nuorilla on kasvava määrä identiteettiongelmia ja itsetunto on heikko eivätkä he osaa muodostaa kestäviä suhteita. Luonnollinen seksi ei luista. Tarvitaan huumeita, nappeja ja terapiaa.

Maailmaa tuupataan tahallaan tähän jakaantuneeseen luonnottomaan tilaan, mutta kuka tätä elämänkatsomusta eli sukupuolten välistä sotaa markkinoi ja miksi?

 

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu