Suojatyöpaikkojen pomot esittävät kovaa kuria suojattomille ikääntyneille

Elinkeinoelämä ja Valtiovarainministeriö haluavat poistaa mahdollisuuden iäkkäiden varhaiselle eläköitymiselle sekä lyhentää ansiosidonnaisen kestoaikaa. Eläkkeidemme ostovoima on EUn kehnoimpia ja varhennetut eläkkeet ovat vielä surkeampia.

Leikkaustoimia ovat julkisuudessa ajaneet näiden byrokratioiden edustajina Häkämies ja Hetemäki.

On huvittavaa kuulla tämä henkilöiltä, jotka itse ovat elinikäisissä suojatyöpaikoissa, joita heidän ei tarvitse missään oloissa pakon edessä jättää.

Tavallisen ihmisen saadessa potkut yritysmaailmasta 60 ikävuoden pakeilla, hänen mahdollisuutensa saada uusi työpaikka vielä 5-7 vuodeksi on mitätön. Kaikki tietävät tämän. Myös ikääntyneen mahdollisuus kouluttaa itsensä uudelleen työllistyäkseen on heikko useimmilla aloilla.

Herra Hetemäki ei muutenkaan ole tehtäviensä tasalla. Ikävää sanoa tämä entisestä armeijan tupakaveristani. Jos Suomella ei ole varaa ikääntyneiden työttömien peruspäivärahaa parempaan ansiotasoon niin silloin ei meillä ole myöskään varaa kehitysmaiden tukiin, EUn tukiin, YKn rauhanturvaamisjoukkoihin eikä miljardeihin, joita laitetaan elätettäviin maahanmuuttajiin.

Kaikkein vähiten varoja on hävittäjähankintoihin, joilla ei Suomen itsenäisyyttä edes millään tavoin taata vaan hankitaan leluja armeijalle.

Joku tärkeysjärjestys on oltava verorahojen käytössä sekä tolkku vaatimuksissa omaa kansaa kohtaan.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu