Suomalaisuus on pelkoja ja sääntöjä

Olemme pieni kansakunta määrällisesti ja vähän henkisestikin. Sen näkee joka päivä, kun lukee ihmisten peloista, paniikeista, neurooseista ja sääntöjen määrästä.  Vapaa hengityskin tuntuu monille vaikealta.

Nyt eteeni osui oiva esimerkki. Iltalehti varoittaa vaihtamasta renkaita parkkihallissa. Se voi olla (ja todennäköisesti jo onkin) kiellettyä omassakin parkkiruudussa. Seuraukset voivat olla taloudellisesti raskaita.

On nimittäin sellainen kauhuskenaario, että jos juurikin 30 minuuttia kestävän renkaiden vaihdon aikana auto alkaakin yhtäkkiä vuotamaan litratolkulla öljyä niin viemärien puhdistuksesta voi tulla ökylasku autoilijalle. Voi voi.

Suomalaisuus on tällaista joka helvetin päivä ja media tekee osuutensa kansallistunnelman ylläpidossa kiitettävästi.

Olen myös vakuuttunut, että artikkeli aiheuttaa vilkkaan sääntökeskustelun renkaanvaihdoista tuhansissa huolestuneissa taloyhtiöissä homo urbanis-yksilöiden kesken, jotka myös taloyhtiöasukkaina tunnetaan suomalaiselta eliönimeltään.

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/10a0dc07-c339-4b81-9eab-55c510330078

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu