Suomen ”oikeus”laitos toimii

Kaksi poliisihenkilöä on ollut syytettynä rikoksesta. He ovat harkitusti paljastaneet muutaman henkilön yksityisyyteen kuuluvia tietoja Helsingin kaupungille.

Henkilöt olivat vuokraamassa tiloja kaupungilta yritystoimintaansa. Vuokraus kaatui poliisin tietovuotoon.

Onneksi nyt erikoissyttäjä oli vienyt asian raastupaan ja puolustaa yrittäjiä, jotka vaativat poliisihenkilöiltä korvauksia mm. kunniansa loukkauksesta.

***

Käräjäoikeus on nyt hylännyt koko syyttäjän höpinän. Asianosaiset korvauksia hakeneet ovat olleet Bandidos -rikollisjärjestön puuhamiehiä. He etsivät tiloja toiminnalleen. Poliisihenkilöt olivat kertoneet kaupungille tyyppien taustan. Se oli syyttäjän mielestä rikos.

Nyt tietenkin syyttäjä vielä harkitsee valitusta päätöksestä. Hulluus jatkuu.

***

Onko meillä todella oikeuslaitos tällaista hölmöilyä varten? Onko rikollisia suojeltava toisten edun kustannuksella? Miksi verovarojamme saadaan käyttää rikollisten erityissuojeluun?

Lopuksi kysyn miksei voi lakeja kirjoittaa niin selvästi näin yksinkertaisessa asiassa, ettei lain tulkintoja haeta oikeudesta? Ovatko juristit ja kansanedustajat niin heikkolahjaisia, ettei tämä onnistu?

Näemmä ovat. Oikeustieteen opiskelijavalinnat on muutettava pikaisesti.

https://yle.fi/uutiset/3-11792627

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu