Suomen piti olla suvereeni valtio, mutta toisin kävi

Suomi painii ulkoa tulevien ongelmien kanssa omasta syystään. Tämä on paradoksaalista, mutta totta. Katsotaan lyhyesti miksi näin on. Miksi olemme kuin pikkulapsi keskellä suurkaupungin liikenneympyrää vilkkaassa liikenteessä. Sama on ilmaistu toisinkin; Suomi on kuulemma Euroopan ytimessä.

**

Me huolehdimme ilmasto-ongelmasta, jonka aiheuttaa maailman liikaväestö ja muun maailman huolettomuus ympäristönsä suhteen. Miksi me sitten ajamme itsemme äärimmäisyyksiin syyttä. Se johtuu omista ääritavoitteistamme, jotka on opeteltu ulkopuolisten asettamista odotuksista EUssa, joita muu maailma ei noudata.

Totuushan on, ettei toimillamme ole yhtikäs mitään merkitystä globaalin  ilmastonmuutoksen hidastamisessa, mutta ne vaikeuttavat elämäämme paljon kustannuksista puhumattakaan.

Tämä ympäristöhössötys on yltänyt sille tasolle, jossa puututaan siihen mikä on kotimme lämpötila, suihkussakäyntien kesto tai mitä on lautasellamme kotona, töissä ja koulussa.

**

Olemme itse päättäneet lähteä mukaan ulkopuolisten ääriryhmien määräämiin mielipidenormeihin ja sananvapausrajoituksiin. Määrittelemme ihmisten sukupuolen nykyään sen mukaan minkä yksilö itse määrittää sukupuolekseen. Olemme ottaneet käyttöön genderismin, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin mielikuvitukseen. Olemme normalisoineet kaiken mikä perustuu tuntemukseen ja opetamme näitä lapsille kouluissa.

Lapsemme ovat ahdistuneita ja nuoremme eivät halua lapsia, koska olemme romuttaneet heidän henkisen tasapainonsa, luottamuksen normaaliin parisuhteeseen, perhe-elämään ja tulevaisuuteensa.

Kaikki tämä tehdään vapaaehtoisesti ulkomaisten ääriryhmien esimerkin asettamasta vaatimuksesta.

**

Hallitusvaltamme istuu kabineteissa ja miettii mitä aseita, sotilaita ja urkkijoita ulkovallat voivat sijoittaa maahamme ja miten käsitellään Suomen lakeja rikkovat ulkomaiset toimijat. On päätetty myöntyä vaatimuksiin ja unohtaa Suomessa syyttäminen meidän lakiemme mukaan.

Nyt on havahduttu siihen, mitä muutakin Naton jäsenyys tuo tullessaan. Kabineteissa mietitään miten suomalaisille myydään varusmiesten velvollisuus palvella ulkomaiden sodissa. Onhan niin, että armeijamme on pääosiltaan siviileistä muodostettavia joukkoja eikä ammattisotilaita.

Kabineteista kuuluu sen verran, että on myös harkinnassa, että varusmies voidaan komentaa ulkomaille sotimaan.

Tämä on myös oman valintamme tulos. En usko kansan enemmistön kannattavan varusmiestemme pakkoa lähteä muiden komennossa muualle, sotimaan, pelkästään  rajojemme puolustamisen sijaan.

**

Me lähdimme 90-luvulla EUn jäseneksi. Se EU, jonka jäsenyyttä kansakin puolsi ei ollut se liittovaltio, jossa nyt olemme. Emme kannattaneet yhteisvelkaa, tulonsiirtounionia, itseämme rikkaampien jäsenmaiden tukia, euron keinotekoista tukemista, vapaata liikkuvuutta yhteisössä, jonka ulkorajat vuotavat kuin seula.

Emme valinneet EUn johtoa, joka tukee massojen migraatiota alikehittyneistä maista ja heimokulttuureista tai joiden uskonto on yhteiskuntajärjestelmä, joka ei sopeudu Eurooppaan vaan haluaa omat varhaiskeskiaikaiset lakinsa tänne.

**

Emme myöskään äänestäneet EUn puolesta, joka määrää mitä lakimme sisältävät. EUn päätösvalta on myös romuttanut täydellisesti demokratian Suomessa. Me emme ymmärtäneet, että annoimme vallan itseemme 2% äänivaltaamme vastaan EUssa eli tyhjää vasten liittovaltiossa, jossa valtaa ollaan nykyistäkin enemmän keskittämässä, jotta pienten valtioiden ääni saadaan vaimennettua sanelupäätöksissä.

**

Tuorein itseaiheutettu ja samalla vakavin uhka maallemme on haitallinen maahamme muutto. Se ihmisvirta on Hesarin ja Ylen mukaan aina tietenkin pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

Ylen aamu-uutiset tiesi jo etukäteen tulijoita näkemättä, että tulossa on turvapaikanhakijoita kasvavassa määrin.  Näinhän heidät on opetettu somessa sanomaan ja portit Suomeen aukeavat. Tulijoita kyllä riittää.

Mitään pakkoa ei ole laskea ketään rajan yli. Kyse on vain valtiovallan itsetuhoisuudesta. Me voimme lopettaa naivin tavan aina viitata kv sopimuksiin. Niitä voi irtisanoa tai jättää vain noudattamatta. On aivan samantekevää mitä maamme ulkopuoliset progressiiviset piirit meistä ajattelevat Suvereenin valtion on päätettävä asioistaan itse.

Tämä tarina pakolaisista on aikansa elänyt. Tulijat tulevat maista, joihin jo tänne tulleet ns. pakolaiset menevät lomillaan ja sukuloimaan. Näitä maita ovat mm Irak, Somalia, Afganistan, Turkki ja Iran sekä ennen käynnissä olevaa sotaa myös Israelin miehittämät palestiinalaisalueet.

Tulijat etsivät mukavaa elämää ja tukia Suomesta. Se on ymmärrettävää, muttei syy Suomelle ottaa tulijoita vastaan. Sen puuhan on loputtava.

Tässä yhteydessä totean uhreja  väheksymättä, että palestiinalaiset ovat vuosikymmeniä itse aiheuttaneet ongelmansa, koska he eivät ole halunneet sopia alueen jaosta ja hyväksyä Israelin olemassaoloa. Sen sijaan he ovat lähteneet jatkuvan terrorin tielle. Emme tarvitse Suomeen rakettiukkoja keräämään tukea samanhenkisille ja lisäämään omia turvallisuusuhkiamme.

Ohessa tuore kertomus pakolaisten kommunikoinnista modernin somen avulla:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009993660.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu