Suomen ympäristöääritoimet ovat merkityksetöntä kouhotusta

Iltalehti kirjoittaa World Population Prospects 2022 tutkimusraportista.

Raportti kertoo kaiken, jonka Pentti Linkola tiesi jo 60-luvulla. Linkolaa on pidetty kauheana ihmisenä, koska hän kertoi totuuden ajat sitten: ihmiskunta ajaa typeryyttään itsensä seinään ja riskeeraa olemassaolonsa. Linkola kertoi myös, että kyllä väestöä voi vähentääkin.

Pentti Linkola oli oikea vihreä ja rehellinen. Nykyinen punavihreiden joukko on epärehellinen, liioitteleva ja kilahtanut pahemman kerran. Se luulee kuten hallituksemme, että Suomen on ryhdyttävä ääritoimiin pelastaakseen globaalin ilmaston ja ympäristön. Ei tarvitse, koska toimemme ovat vailla vaikutusta ja, koska väkirikkaat maat jatkavat aivotonta lisääntymistään. Me olemme jo säästöosuutemme tehneet pitkälle tulevaisuuteen.

On äärimmäisen epärehellistä verrata eri kansakuntien ympäristörasitetta jollain per capita päästö- ja kulutusluvuilla.

Tottakai suomalainen voi päästellä ja kuluttaa enemmän kuin intialainen tai lähes kuka tahansa muu. Ratkaisevaa on per capita ympäristörasitteen kerroin eli maan väestön määrä.

Lisäksi, jos väkeä on paljon per km2 niin ympäristökuorma on aivan toista luokkaa kuin Suomessa.  Lähes kaikkien ihmiskunnan ongelmien pääsyy on ylisuuri ja rajusti kasvava väestö. Ongelma ei siis ole ilmastonmuutos vaan sekin on seurausta väestön määrästä.

On hyvä katsoa miten mm CO2 -päästöt ovat syntyneet. Englanti on tuottanut päästöjä 78 miljardia tonnia vuosina 1750-2020 eli alkaen teollisen vallankumouksen alusta.

Kiina yksinään on tuottanut 80 miljardia CO2 tonnia vuosina 2013-2020 ja tuottaa kasvavassa määrin. Voimme siis arvioida Suomen osuuden mitättömäksi. Ei meillä ole mitään päästövelkaa muulle maailmalle kuten vihreät esittävät.

**

Iltalehden juttu on oikeasta aiheesta tällä kertaa eikä esimerkiksi siitä miten kosketella peniksellä oikein. Kyse on siitä, että se penis tulisi pitää tiukasti pöksyissä useimmissa maissa. Milloin punavihreät kertovat tämän YKn ja WEFin kokouksissa? Maailmaa ei pelasteta jakamalla kurjuutta vaan pienentämällä jakajaa.

Iltalehti kertoo väestöongelman perinteisesti väärin. Se lähtee siitä, ettei ongelmalle voi mitään vaan meidän pitää sopeutua tähän hulluuteen Suomessakin. Tietenkin ongelmaan voidaan vaikuttaa. Kiinakin onnistui siinä.

Marinin hallitukselle tiedoksi se, ettemme halua käytettävän latiakaan veronmaksajien piikkiin otettua valtionvelkaa muun maailman väestönkasvun turvaamiseen ja massamigraation kuluihin Niin solidaarisia emme ole te Vihreät, demarit ja Vasemmistoliitto.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4e53b793-df19-497d-9440-04b9e4464a9d

https://www.iltalehti.fi/keho/a/87948737-30f8-4838-b757-0b8f34e876a4

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu