Suomi ei tarvitse Rajavartiolaitosta enää

Suomen rajat vuotavat kuin seula. Suomi on täysin kyvytön estämään maahankävelyn. Kaikki otetaan vastaan.

Tilanne on uskomaton ja säälittävä kiitos vastuuttomien poliitikkojen ja hallitusten, jotka ovat hirttäneet Suomen aikansa eläneisiin kv. sopimuksiin, joista olisi pitänyt irtisanoutua ajat sitten.

Rajavartiolaitoksen ”Marko Saareksin mukaan laajamittaiseen maahantuloon osallistuneet voitaisiin ottaa kiinni ja saattaa kontrolloidusti turvapaikkakäsittelyyn eli joko käännytetään tai otetaan turvapaikkakäsittelyyn.

Käännyttäminen on mahdollista nykylainsäädännön mukaan vain siinä tapauksessa, että henkilö ei hae turvapaikkaa eikä hänellä ole maahantulonedellytykset kunnossa.”

Tänään Ylen aivopesuohjelmassa professori Martti Koskenniemi kertoi, että sitä väkeä vaan tulee Suomeen ja paljon eikä sille mitään voi. Täytyy vaan sopeutua.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rajavartiolaitos-valmistautuu-torjumaan-tuhansien-ihmisten-laajamittaisen-maahantulon-itarajalla/8872278#gs.4180m3

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu