Suomi irti haitallisista sopimuksista

Kansainvälisistä sopimuksista, jotka ovat Suomelle haitallisia, on mahdollista irtisanoutua. Meille on kuitenkin annettu valheellinen kuva, ettei tämä olisi mahdollista.

Suomen valtiolla tulisi olla toimielin, joka tarkistaa määrävälein Suomen valtion tekemät sitoumukset ja ohjaa irtisanoutumaan tai muuttamaan aikansaeläneitä tai Suomelle haitallisia sopimuksia.

Toimielimen tulisi olla hallituksesta, ministeriöistä, eduskunnasta ja puolueista riippumaton toimielin, johon valitaan jäsenet ammattiosaamisen perusteella. Riippumattomuuden tulisi olla kuten Suomrn pankilla on/oli  valtuudet rahapolitiikassa.

Ammattiosaaminen liittyisi kykyyn ymmärtää erilaisten sopimusten vaikutuksia Suomelle erityisesti taloudellisesti sekä kykyä suunnitella miten sopimusta muutetaan sekä tuoda ne julkiseen syyniin.

Eduskunnan ja ministeriöiden kyky tehdä tarpeellisia korjausehdotuksiakin on olematon. Sen sijaan nämä tekevät koko ajan uusia sitoumuksia, jotka tulevat kalliiksi veronmaksajille tai heikentävät heidän etujaan.

Kun tämä tuhotyö kumuloituu, puhutaan jo merkittävistä tappioista ja riskeistä. Siksi Suomen sopimussalkkua täytyisi siivota jatkuvasti. Niin tekee hyvä sijoitussalkun hoitajakin. Meillä  kansallisen edun hoitajat eivät hoida tehtäväänsä.

+2
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu