Suomi jatkaa suomettumista kiitos ulkoministeriön

Suomen ulkoministeriö ei halua lopettaa turistiviisumien myöntämistä venäläisille.

Ministeriön konsulipäällikkö Jussi Tanner jauhaa ikiaikaisia lässytyksiä selitykseksi.  Tähän mennessä Suomi on kaiken tehnyt kuten EUssa muut, aivan älyvapaita EUn määräyksiä on noudatettu pilkulleen.

Viisumien myöntämisen keskeyttäminen kokonaan tai kaikkien turistiviisumien lopettaminen ovat sellaisia toimenpiteitä, joille me emme löydä oikeusperustaa, Tanner sanoo ja jatkaa janatuista oikeusvaltio -höpinää.

Lähiinaapurimme Baltian maista Puolaan  lopettavat venäläisten lomailut kokonaan sekä jopa mitätöivät jo myönnetyt viisumit.  Kuten ne ovat todenneet, viisumin saaminen EUn alueelle ei ole mikään ihmisoikeus.

Raakaa sotaa käyvän maan kansalle on paikallaan laittaa lomakielto sivistysmaihin. Kuitenkin Jussi Tanner jauhaa kuinka on kovasti jo tiukennettu viisumin saantia. Lisäksi siihen menee muutama päivä pidempään ja kustannus nostettu hirveäksi, se on nyt 80€.

Mistä näitä lökäpöksyjä tulee ministeriöihin estämään oikeiden toimien teko ja ilman juridisia tyhjänpäiväisyyksiä. He taitavat  tulla oikeustieteellisestä. Ainoastaan se selittää heidän vääristyneen oikeustajunsa.

Venäjän kansalle, joka edelleen tukee Putinia, on näytettävä konkreettisesti, että pakotteet saadaan koskettamaan myös heitä. He eivät todellakaan ole sodassa ulkopuolisia tarkkailijoita, uhreja vailla vastuuta.

Häpeän taas kerran suomalaisuuttani.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0d065a04-e7db-4188-9974-e9a385ffb0dd

**

Todiste venäläisten kollektiivisesta syyllisyydestä:

UTT 13.9.2022 VENÄJÄ – Presidentti Vladimir Putinia tukeva Yhtenäinen Venäjä -puolue voitti maassa viikonlopun kolmena päivänä pidetyt aluevaalit. Tästä kerrottiin maanantaina 12.9.

Venäjän presidentinhallinnon tiedottajan Dimitri Peskovin mukaan vaalitulos voidaan nähdä tukena viranomaisten toimille erityisen sotilasoperaation toteuttamiseksi.

”Tietenkin tämä osoittaa tukea sekä nykyiselle presidentille että hänen tekemilleen päätöksille”, Peskov sanoi

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu