Suomi tarvitsee oikeistohallituksen

Viherpunainen poliittinen sekoilu on saatava päätökseen seuraavissa vaaleissa, että Suomen taloudelliset tuhot päästään korjaamaan.

Rahan lainaamisen on loputtava kuten julkisen sektorin kasvattamisen. Rahan kylvö ulkomaille on lopetettava velaksi ja maahanmuuton pitää olla normaalia eli tulijat elättävät itsensä ja perheensä.

Työllisyyden ja yritystoiminnan elvyttäminen työnteolla eikä velalla ja tuilla, on saatava vauhtiin.

On voitava helpottaa riistoverotusta, joka onnistuu ohjaamalla työkykyiset ihmiset nykyistä enemmän vastaamaan itse elämästään ja toimeentulostaan. Meillä riittää muutenkin tarpeeksi elätettäviä vanhenevassa väestössä.

On siis samanaikaisesti väännettävä useampaa talouden säätöruuvia.

**

Oikeistohallitus saadaan kasaan Kokoomuksesta, Keskustasta, Persuista ja Kristillisistä. Mukaan mahtuu myös Liike Nyt.

Näin saadaan pihalle Demarit, Vasemmistoliitto, Vihreät sekä RKP, joka on täysin viherpunainen puolue nykyään.

Tällä hallituspohjalla tulee tolkku myös sekoilevaan identiteettipolitiikkaan, vähemmistöjen ylikorostukselle, autoilun vihaamiseen ja ilmastotoimiin. Sen sijaan vastuuton huumemyönteisyys tulisi tiensä päähän.

Kaupunkien betonislummien rakentamiseen saatetaan myös rajat ja muistetaan, että pääosa suomalaisista asuu mieluiten omassa talossaan vihreillä alueilla eikä vuokralla muurahaisten tapaan limittäin ja päällekkäin.

Rikollisuuteen puututaan tiukasti eikä taputella päähän edes etnisiä vähemmistöjä rasismin pelossa.

Ihmisten varallisuuden nostaminen on paikallaan eikä vihervasemmistolainen ja kasvava riippuvuus yhteiskunnan tukiluukuista.

 

+11
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu