Suuri isänmaallinen sota on valhe

Ihmispolvien vaihtuessa nuorempiin, alkaa historian vääristely uudestaan. Nuoret eivät tunne isiensä historiaa.

Venäjä juhlii suuren isänmaallisen sotansa voittoa Saksasta. Puheenvuoron blogisti Lintunenkin kehuu Neuvostoliiton urotöitä. Tälle ei ole mitään perustetta, kun katsoo kokonaisuutta, johon tuo itärintaman sodan loppuvaihe liittyy.

Sodan voitto oli täysin länsimaiden yhteistyön ansiota. Ilman USAn valtavaa materiaaliapua Neuvostoliitto olisi hävinnyt Saksalle.  Maailmansodan lopettaminen Aasiassa ja Tyynellä merellä oli myös USAn ansiota. Lisäksi lähinnä USA esti kommunistien rynnäkön läpi läntisen Euroopan. Jos kommunisteja ei olisi estetty, olisi Eirooppa elänyt natsien valtakauttakin kehnommissa oloissa.

Neuvostoliiton roistohallitus toimi hyvässä yhteistyössä natsien kanssa ja aloitti maailmansodan Saksan rinnalla molempien sovituilla hyökkäyksillä Puolaan. Sen lisäksi roistot hyökkäsivät myös Baltiaan ja Suomeen.

Venäläisen sotilaan kunnia on yhtä heikko kuin saksalaisen. Hehän olivat molemmat halveksuttavia ja petollisia sotarikollisia.

Venäjän kommunistit olivat vieläkin alhaisempia ihmisiä kuin Saksan natsit ja keskikysleirien pitäjät. Venäläiset tappoivat omiaan vielä 90-luvulle asti. Heitä kidutettiin,  ammuttiin, tapettiin pakkotyöllä ja nälällä.

Jos olisin Putin, olisin jättänyt 9.5. marssit marssimatta, ripotellut tuhkaa päälleni ja mennyt isä Kirilin luo tekemään synnintunnustukset.

+34
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu