Suurin ympäristörikos on suuri väestö

VÄKEÄ PUKKAA YLI 80 MILJOONAA LISÄÄ NETTONA PER VUOSI

Maailman media on ollut erityisesti viimeisen vuosikymmenen täynnä ympäristön suojeluun liittyviä huolehtimisia.

Lähes kaikki analysointi keskittyy toisarvoisten saastuttavien tekijöiden ihmettelyyn kuten autoiluun ja lentämiseen.

Ympäristön tuhoaminen on kuitenkin nähtävissä kaavana, joka on muutaman merkittävän tekijän tulo, jossa kertoimena on kunkin tutkittavan alueen asukkaiden määrä.

Itseasiassa juuri tuo asukkaiden määrä on merkittävin yksittäinen tekijä laskettaessa negatiivisten ympäristövaikutusten määrää missä tahansa maassa.

Miksi sitten tämän tekijän vaikutuksesta ja säätelystä puhutaan niin perin vähän. Syy on poliittisessa korrektiudessa, jota edistää YK ja viherpunaväki ympäri maailmaa. Näiden mielestä liikaväestöstä ei saa syyllistää ketään. Siitä tulee paha mieli ja se on rasismia. Selitykset ovat tässä.

On poliittisesti epäkorrektia ryhtyä toimiin, joilla väestönkasvu lakkaa ja myös globaali väestön määrä pienenee tuntuvasti. Näinhän olisi ihmiskunnan jatkuvuuden ja luonnon säilymisen takia tehtävä.

Väen määrää voidaan helposti vähentää vähitellen ilman mitään brutaaleja toimia. Pärjäämme mainiosti pienemmällä työväestöllä automaation avulla. Voimme jatkuvasti tuottaa enemmän vähemmällä väellä. Tähän on toki liitettävä muutos talousjärjestelmässä. Automaation hyötyjen on tultava kaikille eikä vain harvoillle sijoittajille kuten nyt. Voitte miettiä mitä tämä käytännössä tarkoittaa tuotannon omistamiselle tai yritysverotukselle.

Ympäristöongelmat eivät siis todellakaan edes välttävästi korjaannu siirtymisellä Suomessa päästöttömiin autoihin tai polkupyöriin. Niillä ei ole mitään merkitystä kokonaisuudessa.

Ihmiskunnan pääluvulla taasen on oleellisin merkitys globaalisti. Kun kehitysmaiden miljardit asukkaat nostavat kulutustasoaan, tulee tämä viimeistään selväksi kaikille.

Ja ilmastonmuutos ei ole ainut tuho vaan liikaväestön aiheuttama maaperän köyhtyminen, pohjavesien loppuminen, merien ja muiden vesistöjen saastuminen, metsien katoaminen, viljelystilan loppuminen sekä erilaiset ihmiskunnan keskeiset kriisit kuten sodat.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu