Syödään puhumatta Jouluna 2022

Lukaisin huvittuneena Iltasanomien Me naiset -osion jutun siitä mitä ei saa sanoa Jouluna, kun sukulaiset tapaavat ja mm syövät yhdessä. Lista loukkaavista aiheista on täysin käsittämätön. 

Naisten maailman neuroottisuus on edennyt äärimmäiselle tasolle. Oikein mitään ei kannata puhua, koska jollekulle se aihe on  herkkä paikka ja hän kipuilee sekä ahdistuu ihan normaaleista puheenaiheistakin.

Eihän tämä enää ole tervettä meininkiä. Siksi en suosita tällaisten lehtijuttujen ottamista vakavasti, vaikka ne onkin laadittu suurella vakavuudella.

Ollaan vaan me miehet ihan hiljaa tänäkin Jouluna naisten joulupöydässä niin vältytään draamalta.

 

https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000009271773.html

ja lisää sitä samaa

https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000009030261.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu