Syyntakeeton Joe Biden

Mikä siinä on, kun ilmiselvää ongelmaa ei voida tunnustaa USAssa ja maailmalla. Este on progressiivisen ideologian sokaisema järki.

Presidentti Biden on huolellisessa selvityksessä todettu seniiliksi ja syyntakeettomaksi. Saman totesin minä ja miljoonat muut jo hänen vaalikampanjansa aikana vuosia sitten.

Joe ei tiedä julkisissa esiintymisissä mistä tulee tai minne menee, hän kompuroi jalkoihinsa sekä portaissa, katselee minne sattuu, puhuu täysin sekavia, ei osaa edes teleprompterista lukea valmista tekstiä, ei muista henkilöitä ja heidän nimiään oikein tai sitä ovatko he hengissä vai jo kuolleet.

Pahinta on, että hän kumileimaa aivan älyttömiä maansa edun vastaisia päätöksiä ja lausuntoja. Onkin selvää, että Biden ei oikeasti johda maata vaan jotkut hänen esikunnassaan.

Pelottava on sekin ajatus, että melkoisen kahjosti käyttääntyvä Kamala Harris pääsisi Joen varjosta presidentiksi viikoksikin.

Vaskulaaridementia on vaarallinen tauti, kun sitä potee suurvallan johtaja.

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010218383.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu