Syyt nuorten raakaan väkivaltaan

Iltalehti kirjoittaa ”Miksi nuori riehuu huumepäissään puukko kädessä”.

Lehti on tietenkin haastatellut joukkoa asiantuntijoita saadakseen kasaan kymmenen selitystä, joista tietenkään yksikään ei selitä huonoa tilannetta, koska kyse on prosessin tuloksesta.

Listaan Iltalehden selitykset seuraavassa;

Syrjäytyminen

Päihteet

Huumekauppa

Maahanmuutto

Jengiytyminen

Aseiden kantaminen

Rikollisen elämän ihannointi

Vähäiset resurssit

Rajojen puute

Nuoria ei kuulla

Mikään näistä ei ole syy siihen, että kukaan nuori haluaa puukottaa toisen jopa tuntemattoman. Kyse on kasvatuksen ja moraalin puutteesta. Moraalia ei opeteta ja myös vaadita kaikilta nuorilta.

***

Nuorten kehittyminen väkivaltarikollisiksi on seurausta siitä, että perheet ovat menettäneet asemansa lasten kasvattajina. Progressiiviset piirit ovat halunneet luoda harhan siitä, että vanhemmat ovat vain statisteja lapsen kehityksessä. Lasten kasvatus on otettu yhteiskunnan käsiin jo tarhaiästä alkaen.  Tulos on käytännössä se, ettei vastuuta kanna kukaan. Se näkyy seurauksista.

Neuroottiset nykyvanhemmat eivät tiedä miten toimia lastensa kasvattajina ja hössöttävät epätoivoisesti näiden viihdyttämiseksi tai pahimmillaan eivät edes yritä hoitaa tehtävää vaan jättävät sen tarhalle,  koululle, sossulle ja poliisille.

Monelle rajojaan etsivälle lapselle ensimmäinen aikuinen, joka uskaltaa asettaa rajoja ja tarttua fyysisesti kiinni häneen pahanteon jälkeen on poliisi.

Ennen poliisia lapseen ei uskalla koskea ja komentaa isä, äiti, talonmies, isovanhemmat, tarhan täti, sossun täti, psykologi tai ope koulussa, sama mitä lapsi tekee. Kaikki vain haluavat keskustella nätisti ja ymmärtäväisesti.

Lapsi tietää luetella jo 10v iässä paremmin progressiiviset oikeutensa kuin vanhemmat velvollisuuksiaan. Siksi häiriökäyttäytyjä tietää, ettei hänelle kukaan voi mitään ja jatkaa rötöksiään. Hänelle vain jutustellaan palautetta.

***

On selvää, että kun tällaiselle lapselle tai nuorelle joku tarjoaa huumeita niin loputkin rajat on menetetty, ne nuorella itsellään olleet kohtuuden rippeetkin. Näitä huumeiden markkinoijia riittää Puheenvuoroa myöten.

Sitten kaiken maailman asiantuntijat keksivät moninaisia tekosyitä väkivallalle, vaikka kyse on siitä, ettei lapsen kieroon kasvulle tehdä mitään ajoissa.

 

+25
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu